Τελευταία νέα
ΑρχικήΕξοπλισμός & ΠρομήθειεςΤουριστικών Επιχειρήσεων & ΞενοδοχείωνΠουλιάδης & Συνεργάτες: Νέας γενιάς φορητό τερματικό

Πουλιάδης & Συνεργάτες: Νέας γενιάς φορητό τερματικό

Το Falcon 4620, που διατίθεται αποκλειστικά από την Πουλιάδης & Συνεργάτες, αποτελεί το πρώτο προϊόν της νέας γενιάς φορητών τερματικών της PSC με αξεπέραστες δυνατότητες και για πολύ υψηλές απαιτήσεις. […]

Το Falcon 4620, που διατίθεται αποκλειστικά από την Πουλιάδης & Συνεργάτες, αποτελεί το πρώτο προϊόν της νέας γενιάς φορητών τερματικών<...> της PSC με αξεπέραστες δυνατότητες και για πολύ υψηλές απαιτήσεις. Αποτελεί την ιδανική επιλογή για εργασία σε εξωτερικό περιβάλλον, υποστηρίζει σύγχρονα λειτουργικά συστήματα για ευέλικτες εφαρμογές, εξασφαλίζει αλάνθαστη εισαγωγή – αποστολή δεδομένων εν κινήσει με τα ασύρματα RF PowerScan της PSC.

Συγκεκριμένα, υποστηρίζει όλες τις εφαρμογές σε περιβάλλον Microsoft Windows, διαθέτει πολύ ισχυρό επεξεργαστή για φορητό τερματικό, στα 800 Mhz και οθόνη αφής. Είναι ειδικά σχεδιασμένο να ανταποκρίνεται σε πολύ επιβαρημένο περιβάλλον εργασίας με εξαιρετική ανθεκτικότητα στην σκόνη, την υγρασία, το νερό, τον ήλιο και λειτουργεί στους -30°C.

Επιπλέον, δίνει την δυνατότητα επιλογής πολλαπλών RF providers στα 2.4Ghz 802.11b όπως Cisco Aironet, Lucent/Proxim Orinoco και Symbol Spectrum24 HR. Το φορητό τερματικό Falcon 4620 συνδυάζει τεχνικά χαρακτηριστικά υψηλών απαιτήσεων, ανθεκτικότητα, αξιοπιστία και λειτουργικότητα. Η PSC διαθέτει μεγάλη γκάμα φορητών τερματικών και είναι από τις μεγαλύτερες εταιρίες κατασκευής handy terminals παγκοσμίως.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024