Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΑγορά της Best of Greece από την Seafarer

Αγορά της Best of Greece από την Seafarer

Η εταιρία Seafarer Cruising and Sailing Holidays προχώρησε στην αγορά του Βρετανού tour operator, Best of Greece,του οποίου οι πελάτες, είναι άτομα υψηλής εισοδηματικής στάθμης. Το ποσόν της πώλησης δεν […]

Η εταιρία Seafarer Cruising and Sailing Holidays προχώρησε στην αγορά του Βρετανού tour operator, Best of Greece<.><...>,του οποίου οι πελάτες, είναι άτομα υψηλής εισοδηματικής στάθμης. Το ποσόν της πώλησης δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί.

Ο διευθυντής, κ. Chris Lorenzo ανακοίνωσε τα νέα στη World Travel Market και δήλωσε ότι: "Αποκτήσαμε την επωνυμία και την πελατεία του Best of Greece, ο οποίος προσφέρει πακέτα διακοπών που μορφοποιούνται ανάλογα με τα γούστα και τις προτιμήσεις των πελατών. Πιστεύουμε ότι αυτό το προϊόν έχει πολλές δυνατότητες να αναπτυχθεί και σκοπεύουμε να το επεκτείνουμε και να το αξιοποιήσουμε με βάση την πείρα της ελληνικής αγοράς".

Η Seafarer θα εκδώσει τον επόμενο μήνα, μια μπροσούρα του Best of Greece, για το 2001, η οποία θα διαφημίζει την Κρήτη, την Ρόδο, την Αθήνα και την Χαλκιδική.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024