Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΗ ιταλική Blue Panorama Airlines ενδιαφέρεται για σύνδεση με Θεσσαλονίκη
Εκθέσεις

Η ιταλική Blue Panorama Airlines ενδιαφέρεται για σύνδεση με Θεσσαλονίκη

Μόνο την πρώτη μέρα της διεθνούς έκθεσης TTG Travel Experience οι B2B συναντήσεις του Οργανισμού Τουριστικής Προβολής & Μάρκετινγκ Νομού Θεσσαλονίκης ξεπέρασαν τις 30.

Σημαντική χαρακτήρισε τη συμμετοχή του Οργανισμού Τουριστικής Προβολής & Μάρκετινγκ Νομού Θεσσαλονίκης στην έκθεση TTG Travel Experience που ολοκληρώθηκε στο Ρίμινι της Ιταλίας, η πρόεδρος του Οργανισμού κα Βούλα Πατουλίδου, καθώς, όπως δήλωσε, έγιναν πολλές και ουσιαστικές επαγγελματικές συναντήσεις.

Η κα Πατουλίδου, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων “Πρακτορείο 104,9 FM” είπε ότι μόνο την πρώτη μέρα οι b2b συναντήσεις ξεπέρασαν τις 30, ενώ η αεροπορική εταιρεία Blue Panorama Airlines εκδήλωσε ενδιαφέρον για τη Θεσσαλονίκη. “Είχαμε μια ενδιαφέρουσα συνάντηση με τον εμπορικό διευθυντή της εταιρείας”, είπε και τόνισε ότι χρειάζονται επιπλέον στοιχεία και δεδομένα (μελέτη βιωσιμότητας κ.λπ.) για να εξετάσουν το θέμα σε μια δεύτερη συνάντηση πιο διεξοδικά.

Η Blue Panorama Airlines έχει έδρα της το αεροδρόμιο Fiumicino της Ρώμης και πραγματοποιεί τακτικές και τσάρτερ πτήσεις  από την Ιταλία (κυρίως από Ρώμη Fiumicino και Μιλάνο Malpensa) προς διάφορους διεθνείς προορισμούς. Στην Ελλάδα πετά εποχιακά προς Κέρκυρα, Κεφαλονιά, Λευκάδα, Ζάκυνθο, Σκιάθο, Μύκονο, Σαντορίνη, Κω, Ρόδο, Κάρπαθο και Κρήτη (Ηράκλειο).


Ένα ακόμη αποτέλεσμα της συμμετοχής μας σε αυτήν την έκθεση που αξίζει να αναφέρουμε είναι ότι το ιταλικό περιοδικό ‘Marco Polo’ θα δημοσιεύσει δωρεάν αφιέρωμα για τη Θεσσαλονίκη”
, σημείωσε η κα Πατουλίδου.

Η  Θεσσαλονίκη προβλήθηκε στο εξειδικευμένο κοινό της έκθεσης σε δικό της stand και η προώθηση της έγινε σε συνεργασία με το γραφείο VaggioXte. Στο stand της, το ιταλικό κοινό γνώρισε τη Θεσσαλονίκη ως city break τουριστικό προορισμό και πήρε δυνατές γεύσεις από τον γαστρονομικό της τουρισμό, με “διατροφικούς πρωταγωνιστές” τον Μακεδονικό χαλβά και ξεχωριστά κρασιά από οινοπαραγωγούς της Ένωσης Οινοποιών Βορείου Ελλάδος.

Πραγματοποιήθηκαν ακόμη συναντήσεις με τουριστικούς πράκτορες και Tour Operators, όπως το γνωστό Viaggi Dell’Elefante, για να κατευθύνει charter πτήσεις τους καλοκαιρινούς μήνες και επαφές με δημοσιογράφους και Ιταλούς bloggers, που στοχεύουν  στην προβολή της πόλης, σε συνεργασία με το γραφείο του ΕΟΤ Ιταλίας.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024