Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΝέος έντυπος Οδηγός Θρησκευτικού Τουρισμού για τη Θεσσαλονίκη
Θρησκευτικός τουρισμός

Νέος έντυπος Οδηγός Θρησκευτικού Τουρισμού για τη Θεσσαλονίκη

Η κυκλοφορία ενός νέου έντυπου Οδηγού Θρησκευτικού Τουρισμού για την πόλη της Θεσσαλονίκης έρχεται να καλύψει ένα μεγάλο έως τώρα κενό, σύμφωνα με τον εκδοτικό οίκο 'Το Παλίμψηστον'.

Στις σελίδες του νέου έντυπου ταξιδιωτικού Οδηγού Θρησκευτικού Τουρισμού για τη Θεσσαλονίκη (στην αγγλική γλώσσα) παρουσιάζονται με επιστημονικό, αλλά κατανοητό τρόπο 22 Βυζαντινά – Θρησκευτικά μνημεία που βρίσκονται στο ιστορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης, 13 εκ των οποίων είναι ανακηρυγμένα ως μνημεία Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς απο την UNESCO.

Στα κείμενα παρουσιάζονται με αφηγηματικό τρόπο η ιστορία, η αρχιτεκτονική και ο εσωτερικός διάκοσμος των Βυζαντινών μνημείων της Θεσσαλονίκης εμπλουτισμένα με πρωτότυπο φωτογραφικό υλικό απο το εσωτερικό των μνημείων.
    
Ο συγκεκριμένος σύγχρονος ταξιδιωτικός οδηγός από τον εκδοτικό οίκο “Το Παλίμψηστον” δίνει την ευκαιρία στο κάθε επισκέπτη της πόλης να γνωρίσει και να περιηγηθεί στα Βυζαντινά μνημεία της Θεσσαλονίκης αλλά και σε όλο το ιστορικό της κέντρο, με τη βοήθεια ενός κατατοπιστικού χάρτη που εμπεριέχει.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024