Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΚρουαζιέρεςΓια τρίτη φορά καθυστερεί το Olympic Explorer

Για τρίτη φορά καθυστερεί το Olympic Explorer

Η ναυτιλιακή εταιρία Royal Olympic Cruises, ROC, θα καθυστερήσει για τρίτη φορά τον ερχομό του νέου της κρουαζιερόπλοιου Olympic Explorer. Η καθυστέρηση αυτή την φορά είναι για τρεις μήνες, αλλά […]

Η ναυτιλιακή εταιρία Royal Olympic Cruises, ROC<.>, θα καθυστερήσει για τρίτη φορά τον ερχομό του νέου της κρουαζιερόπλοιου Olympic Explorer<.><...>. Η καθυστέρηση αυτή την φορά είναι για τρεις μήνες, αλλά κανείς δεν είναι βέβαιος για την ακριβή ημερομηνία της ενάρξεως των κρουαζιέρων. Η αρχική ημερομηνία ήταν ο Απρίλιος του 2001.

Σίγουρο είναι ότι η καθυστέρηση θα είναι τουλάχιστον μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου, και ήδη έχουν αρχίσει οι ακυρώσεις των κρατήσεων για τις κρουαζιέρες. Σύμφωνα με πληροφορίες από το ναυπηγείο στην Γερμανία, το πρόβλημα βρίσκεται το σύστημα ευστάθειας. Μεταξύ του ναυπηγείου και της ναυτιλιακής εταιρίας έχει συμφωνηθεί η εξέταση του πλοίου από τρίτη ανεξάρτητη πηγή, για να αποφασιστεί αν όντως το πλοίο αντιμετωπίζει πρόβλημα.

Στους επιβάτες που έχουν κάνει κράτηση με το Olympic Explorer για την περίοδο που τελικά δεν θα πραγματοποιήσει το πλοίο δρομολόγια, έχουν προσφερθεί κρουαζιέρες σε διαφορετικούς προορισμούς με τα υπόλοιπα πλοία της ROC, και διάφορες εκπτώσεις σε μελλοντικές κρουαζιέρες. Στην Ελλάδα, πάντως, αρκετοί πράκτορες δεν πουλούν πλέον το Olympic Explorer για τα πρώτα του δρομολόγια, μιας και δεν είναι σίγουρη η ημερομηνία της έναρξης των δρομολογίων του. Επίσης, φόβος υπάρχει ότι το πλοίο δεν θα προλάβει να πραγματοποιήσει κρουαζιέρες στην Μεσόγειο, μιας και ο ερχομός του στην περιοχή συμπίπτει με το τέλος της τουριστικής περιόδου για τις κρουαζιέρες στην Μεσόγειο.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024