Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΑθλησηςΔιπλάσιος ο αριθμός τουριστών της Γερμανίας λόγω Μουντιάλ

Διπλάσιος ο αριθμός τουριστών της Γερμανίας λόγω Μουντιάλ

Την καλύτερη προβολή της χώρας αποδεικνύεται πως πέτυχε η Γερμανία μέσω της διοργάνωσης του Μουντιάλ, καθώς πέρα από τα βλέμματα ανθρώπωναπό όλο τον κόσμο που συγκέντρωσε μπροστά από τις τηλεοράσεις […]

Την καλύτερη προβολή της χώρας αποδεικνύεται πως πέτυχε η Γερμανία μέσω της διοργάνωσης του Μουντιάλ, καθώς πέρα από τα βλέμματα ανθρώπων<...>από όλο τον κόσμο που συγκέντρωσε μπροστά από τις τηλεοράσεις για την παρακολούθηση των αγώνων, χιλιάδες άλλοι προτίμησαν να παρακολουθήσουν τους αγώνες μέσα από τα στάδια, ανεβάζοντας τον αριθμό τουριστών της χώρας σε επίπεδα ρεκόρ, ξεπερνώντας κατά πολύ τις προσδοκίες της κυβέρνησης.

Οι αρχές της χώρας ανακοίνωσαν πρόσφατα ότι ο συνολικός αριθμός των τουριστών ήταν διπλάσιος από τον αναμενόμενο, ενώ σύμφωνα με δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας `Deutsche Welle`, οι περισσότεροι από αυτούς δηλώνουν ότι απέκτησαν μια άκρως θετική εικόνα για τη διοργανώτρια χώρα.

Οι τουριστικοί πράκτορες κάνουν λόγο για περίπου 2 εκατ. τουρίστες, που επισκέφτηκαν τη χώρα για το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου, γεγονός που αποτελεί το καλύτερο μέσο προβολής και διαφήμισης της χώρας τους, αφού, σύμφωνα με δημοσκόπηση το 90% των τουριστών θα συνιστούσε ανεπιφύλακτα την Γερμανία σε τρίτους ως τουριστικό προορισμό.

Σχολιάζοντας τους αριθμούς η κυρία Πέτρα Χεντόρφερ, επικεφαλής του Γερμανικού Οργανισμού Τουρισμού έκανε λόγο για τεράστια επιτυχία, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι “το 90% των ερωτηθέντων αισθάνονται ευπρόσδεκτοι στη Γερμανία. Οι περισσότεροι τουρίστες κάνουν λόγο για φιλικούς, φιλότιμους και ανοιχτούς Γερμανούς. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον για εμάς έχει το γεγονός ότι παραπάνω από τους μισούς βρέθηκαν για πρώτη φορά στη Γερμανία. Κερδίσαμε λοιπόν νέους φίλους”.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024