Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΚούρδοι αυτονομιστές πίσω από την βομβιστική επίθεση στο Τσεσμέ

Κούρδοι αυτονομιστές πίσω από την βομβιστική επίθεση στο Τσεσμέ

Κούρδοι αυτονομιστές απεκαλύφθη πως κρύβονταν πίσω από την προχτεσινή βομβιστική επίθεση στο τουριστικό θέρετρο Τσεσμέ της Τουρκίας,που προκάλεσε τον τραυματισμό 20 ατόμων, μεταξύ των οποίων και 2 τουριστών. Πιο συγκεκριμένα, […]

Κούρδοι αυτονομιστές απεκαλύφθη πως κρύβονταν πίσω από την προχτεσινή βομβιστική επίθεση στο τουριστικό θέρετρο Τσεσμέ της Τουρκίας,<...>που προκάλεσε τον τραυματισμό 20 ατόμων, μεταξύ των οποίων και 2 τουριστών.

Πιο συγκεκριμένα, τα Γεράκια για την Απελευθέρωση του Κουρδιστάν (ΤΑΚ), στρατιωτικό σκέλος του Εργατικού Κόμματος του Κουρδιστάν (ΡΚΚ) ανακοίνωσαν πως βρίσκονται πίσω από την επίθεση στο Τσεσμέ, όπως μετέδωσε το Πρακτορείο Ειδήσεων `Μεσοποταμία`, ενώ υπήρχαν προειδοποιήσεις και για άλλες επιθέσεις.

“Ένα άτομο που ισχυρίστηκε πως είναι αξιωματούχος του ΤΑΚ τηλεφώνησε στο πρακτορείο και δήλωσε πως η οργάνωση ευθύνεται για την επίθεση και πως οι επιθέσεις σε τουριστικές περιοχές θα συνεχιστούν”, επισήμανε το πρακτορείο. Να υπενθυμιστεί πως τον περασμένο Απρίλιο, η ίδια οργάνωση είχε αναλάβει την ευθύνη για μια έκρηξη βόμβας στο, επίσης, παραθαλάσσιο Κουσάντασι, που είχε προκαλέσει το θάνατο ενός αστυνομικού.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
21/05/2024
20/05/2024
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024