Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοί24 φάκελοι εκδήλωσης για τα Ξενία Τσαγκαράδας και Θάσου

24 φάκελοι εκδήλωσης για τα Ξενία Τσαγκαράδας και Θάσου

Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση του διαγωνισμού της Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης (ΕΤΑ) για την μακροχρόνια εκμίσθωση των ξενοδοχείων “Ξενία” Τσαγκαράδας και Θάσου. Όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση της εταιρείας, υπήρξε μεγάλο επιχειρηματικό […]

Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση του διαγωνισμού της Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης (ΕΤΑ) για την μακροχρόνια εκμίσθωση<...> των ξενοδοχείων “Ξενία” Τσαγκαράδας και Θάσου. Όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση της εταιρείας, υπήρξε μεγάλο επιχειρηματικό ενδιαφέρον για τα δύο Ξενία, καθώς κατετέθησαν 24 φάκελοι εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη συμμετοχή στον διαγωνισμό.

Η δεύτερη φάση του διαγωνισμού αναμένεται να ξεκινήσει μετά την ολοκλήρωση ελέγχου των υποβαλλόμενων φακέλων, κατά την οποία οι προεπιλεγέντες, αφού λάβουν τα τεύχη δημοπράτησης και σχέδιο σύμβασης παραχώρησης των Ξενία, θα καταθέσουν τις δεσμευτικές τους προσφορές σε προκαθορισμένη ημερομηνία.

Σημειώνεται ότι το Ξενία Τσαγκαράδας αποτελείται από ξενοδοχείο συνολικής επιφάνειας 2.740 τ.μ. (επί οικοπέδου 14.476 τ.μ.) και δυναμικότητας 46 δωματίων και παρέχεται η δυνατότητα επιπλέον δόμησης υποδομών 6.000 τ.μ., ενώ το Ξενία Θάσου είναι δυναμικότητας 27 δωματίων συνολικής επιφάνειας 1.425 τ.μ. (επί οικοπέδου 3.057 τ.μ.) και παρέχεται η δυνατότητα επιπλέον δόμησης 1.020 τ.μ.

Στην ανακοίνωση της εταιρείας επισημαίνεται ότι με τα δύο Ξενία εγκαινιάζεται η νέα φάση αξιοποίησης της τουριστικής περιουσίας της χώρας, που προωθεί η πολιτική ηγεσία σε άμεση συνεργασία με τη διοίκηση της ΕΤΑ. Μέχρι τέλους του έτους αναμένεται να ακολουθήσουν οι προκηρύξεις εκδήλωσης επιχειρηματικού ενδιαφέροντος για την αξιοποίηση της Μαρίνας Φαλήρου, της άδειας του Καζίνο της Κέρκυρας, του Γκολφ της Αφάντου Ρόδου και της έκτασης των πρώην Αλυκών Αναβύσσου.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024