Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΑνησυχία των ξενοδόχων της Ρόδου για τη συνεχιζόμενη αβεβαιότητα στην Ελλάδα
Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου

Ανησυχία των ξενοδόχων της Ρόδου για τη συνεχιζόμενη αβεβαιότητα στην Ελλάδα

Ο Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου αποφάσισε, λόγω μεγάλου ενδιαφέροντος, να προχωρήσει στη διοργάνωση ημερίδας με προσκεκλημένους ομιλητές για την περαιτέρω κατάρτιση των μελών του σε θέματα ύψιστης σημασίας για τον κλάδο και ειδικά για την υγιεινή τροφίμων και ποτών.

Ο Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου διοργάνωσε την 1η καλοκαιρινή συνάντηση του στο ξενοδοχείο Amathus στην Ιξιά την Τρίτη 21 Απριλίου.

Στην κατάμεστη συνεδριακή αίθουσα οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ακούσουν τον κ. Αγαπητό Ξάνθη, προϊστάμενο Διεύθυνσης Τουρισμού Δωδεκανήσου να ενημερώνει σχετικά με τις νέες διατάξεις που αφορούν στην αδειόδοτηση των ξενοδοχειακών μονάδων, καθώς και στην απόκτηση του ειδικού σήματος λειτουργίας, καθώς και τον κ. Νώντα Κατσαρό, αναπληρωτή διευθυντή Δημόσιας Υγείας Δωδεκανήσου σχετικά με τις αδειοδοτήσεις των τμημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος εντός των ξενοδοχείων. Το ενδιαφέρον ήταν τόσο μεγάλο για τα συγκεκριμένα θέματα, ώστε το ΔΣ του Συλλόγου αποφάσισε να προχωρήσει στη διοργάνωση ημερίδας με προσκεκλημένους ομιλητές για την περαιτέρω κατάρτιση των μελών του σε θέματα ύψιστης σημασίας για τον κλάδο και ειδικά για την υγιεινή τροφίμων και ποτών.

Στην συνέχεια έγινε από τον πρόεδρο του Συλλόγου κ. Γιώργο Ματσίγκο σύντομη ενημέρωση σχετικά με την πορεία των κρατήσεων και το κλίμα που επικρατεί στις τουριστικές αγορές, εξέφρασε δε την ανησυχία του για τη συνεχιζόμενη αβεβαιότητα που επικρατεί στην Ελλάδα, η οποία θα έχει επιπτώσεις στον τουρισμό και στην εξέλιξη της σεζόν, η οποία διαφαίνεται δύσκολη και απρόβλεπτη.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/11/2023
27/11/2023
24/11/2023
23/11/2023
22/11/2023
21/11/2023