Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΕρώτηση προς τον Κεφαλογιάννη για την αποκατάσταση του λιμανιού της Αγίας Ρουμέλης

Ερώτηση προς τον Κεφαλογιάννη για την αποκατάσταση του λιμανιού της Αγίας Ρουμέλης

Ερώτηση προς τον Υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας, κ. Μανώλη Κεφαλογιάννη κατέθεσε προχτές, Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2005, στη Βουλήο Βουλευτής Χανίων της Ν.Δ., κ. Στέλιος Νικηφοράκης σχετικά με τα έργα αποκατάστασης στο […]

Ερώτηση προς τον Υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας, κ. Μανώλη Κεφαλογιάννη κατέθεσε προχτές, Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2005, στη Βουλή<...>ο Βουλευτής Χανίων της Ν.Δ., κ. Στέλιος Νικηφοράκης σχετικά με τα έργα αποκατάστασης στο λιμάνι της Αγίας Ρούμελης.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Νικηφοράκης, επισημαίνει στον Υπουργό ότι “το λιμάνι της Αγίας Ρουμέλης αποτελεί την μοναδική διέξοδο των εκατοντάδων χιλιάδων τουριστών που επισκέπτονται κάθε χρόνο το Φαράγγι της Σαμαριάς, αλλά και την μόνη σύνδεση των κατοίκων της περιοχής με την υπόλοιπη Κρήτη”, ζητώντας την άμεση αποκατάσταση των ζημιών, που έχουν προκληθεί από την θεομηνία που έπληξε την περιοχή τον φετινό Φεβρουάριο.

“Σε περίπτωση νέας θεομηνίας κατά την επερχόμενη χειμερινή περίοδο” υπογραμμίζει ο κ. Νικηφοράκης “οι φθορές του αγκυροβολίου θα επεκταθούν και το κόστος της αποκατάστασης θα πολλαπλασιαστεί”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024