Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΜιχάλης Κογιομτζής: Καμιά ανησυχία δεν υπάρχει για τη θάλασσα της Αλεξανδρούπολης

Μιχάλης Κογιομτζής: Καμιά ανησυχία δεν υπάρχει για τη θάλασσα της Αλεξανδρούπολης

Σχετικά με τη θολότητα των νερών που παρατηρήθηκε τις τελευταίες μέρες στη θάλασσα της Αλεξανδρούπολης και προκάλεσε τον προβληματισμότων κατοίκων της πόλης, αλλά και των παραθεριστών, ο αντινομάρχης Έβρου, κ. […]

Σχετικά με τη θολότητα των νερών που παρατηρήθηκε τις τελευταίες μέρες στη θάλασσα της Αλεξανδρούπολης και προκάλεσε τον προβληματισμό<...>των κατοίκων της πόλης, αλλά και των παραθεριστών, ο αντινομάρχης Έβρου, κ. Μιχάλης Κογιομτζής, τονίζει σε δηλώσεις του ότι δεν υπάρχει καμιά ανησυχία για τη θάλασσα της Αλεξανδρούπολης”.

Όπως μάλιστα προέκυψε από μικροβιολογικές και χημικές εξετάσεις δειγμάτων από διάφορα σημεία της θαλάσσιας περιοχής από τον Απαλό μέχρι και τα Δίκελλα, που διενήργησαν οι αρμόδιες υπηρεσίες της νομαρχίας Έβρου και του στρατού, διαπιστώθηκε πως δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας.

Ειδικότερα, ο κ. Κογιομτζής απέδωσε το φαινόμενο στις καιρικές συνθήκες, ενώ απέκλεισε το ενδεχόμενο μόλυνσης της θαλάσσιας περιοχής από εργοστάσιο της Βουλγαρίας μέσω του ποταμού Έβρου. Χαρακτηριστικά, μάλιστα ανέφερε ότι “θέλουμε να καθησυχάσουμε τον κόσμο και να πούμε ότι επειδή οι παραλίες της περιοχής είναι βραβευμένες με τη γαλάζια σημαία από το πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης γίνεται έλεγχος ανά 15 ημέρες. Εξάλλου, και στον ποταμό Έβρο γίνεται έλεγχος κάθε μήνα και σύμφωνα με τα αποτελέσματα του Ιουνίου δεν έχουμε κανένα πρόβλημα”.

“Αυτή η θολούρα μπορεί να δημιουργηθεί από τις καιρικές συνθήκες. Εάν υπάρχει τοξικότητα το πρώτο που φαίνεται είναι νεκρά ψάρια, δεν είχαμε καμιά τέτοια ένδειξη. Να σταματήσει επομένως η παραπληροφόρηση ότι είναι επικίνδυνα τα νερά μας γιατί κάνουν κακό στο τουρισμό μας, κατέληξε ο Αντινομάρχης.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024