Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΟι ομάδες ταραχοποιών στοιχείων ουδεμία σχέση έχουν με τα μπλοκ των συνδικάτων
Συνδικάτο Επισιτισμού Τουρισμού Ξενοδοχείων Αττικής

Οι ομάδες ταραχοποιών στοιχείων ουδεμία σχέση έχουν με τα μπλοκ των συνδικάτων

Τα γεγονότα που προκλήθηκαν στην 48ωρη απεργιακή κινητοποίηση, από ομάδες ταραχοποιών στοιχείων στο χώρο της πλατείας του Συντάγματος και στα γύρω ξενοδοχεία, ουδεμία σχέση έχουν με τα μπλοκ των συνδικάτων, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Συνδικάτο Επισιτισμού Τουρισμού Ξενοδοχείων Αττικής.

Τα γεγονότα που προκλήθηκαν στην 48ωρη απεργιακή κινητοποίηση, από ομάδες ταραχοποιών στοιχείων στο χώρο της πλατείας του Συντάγματος και στα γύρω ξενοδοχεία, ουδεμία σχέση έχουν με την οργανωμένη πάλη των ταξικών δυνάμεων που κινητοποιούνται συγκροτημένα στα μπλοκ των συνδικάτων, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Συνδικάτο Επισιτισμού Τουρισμού Ξενοδοχείων Αττικής. “Δεν είναι τυχαίο ότι στις μέρες των τελευταίων απεργιών ενεργοποιήθηκαν, σε διατεταγμένη υπηρεσία, οργανωμένες ομάδες κουκουλοφόρων και τα ΜΑΤ, που σκοπό είχαν να τρομοκρατήσουν τον κόσμο, που είχε κατέβει να διαδηλώσει κατά της αντεργατικής πολιτικής της κυβέρνησης. Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι, ενώ στις τελευταίες δυο απεργιακές κινητοποιήσεις ο χώρος γύρο από τα ξενοδοχεία του Συντάγματος θύμιζε βομβαρδισμένο τοπίο, δεν υπήρξε καμία έγγραφη διαμαρτυρία από τους μεγαλοξενοδόχους μέχρι σήμερα.

Στον αντίποδα κατά τη διάρκεια των περσινών κινητοποιήσεων, που εργαζόμενοι, μέλη του συνδικάτου μας περιφρούρησαν την απεργία τους, χωρίς να προκαλέσουν καμία υλική η σωματική βλάβη σε πελάτες ή εργαζόμενους, οι ίδιοι εργοδότες, απέστειλαν έγγραφη διαμαρτυρία λίβελο στον πρωθυπουργό  κατά του συνδικάτου και του ταξικού κινήματος. Συμπαραστάτες στην κατασυκοφάντηση της δράσης του συνδικάτου είχαν την κυβέρνηση, τα κόμματα του ‘ευρωμονοδρόμου’ και τους μεγαλοκαναλάρχες.
     
Είναι ξεκάθαρο ότι αυτό που πραγματικά τους ενοχλεί, εκείνο από το όποιο πραγματικά κινδυνεύουν είναι η οργανωμένη ταξική πάλη που στόχο έχει μια κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο που θα υπηρετεί τα συμφέροντα και τις ανάγκες της εργατικής τάξης.

Όσον αφόρα στον τουρισμό, που χτυπιέται όπως λένε, από τέτοια γεγονότα, ας αναρωτηθούν οι εργαζόμενοι για ποιον τουρισμό μιλούν. Τον τουρισμό για λΊγους που διασφαλίζει το βάρβαρο εκμεταλλευτικό σύστημα που επιβάλει η εξουσία των μονοπωλίων ή  το τουρισμό δικαίωμα για όλο τον λαό που παράγει όλο τον πλούτο. Καλούμε τους εργαζόμενους να βγάλουν συμπεράσματα, να συμπορευτούν με το Συνδικάτο, να συμμετέχουν στην οργάνωση του αγώνα, να δυναμώσουν το ταξικό κίνημα, το ΠΑΜΕ”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024