Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΠΟΞ: Ενδεχόμενη αύξηση εργοδοτικών εισφορών θα διακινδυνεύσει θέσεις εργασίας
Τουριστική απασχόληση

ΠΟΞ: Ενδεχόμενη αύξηση εργοδοτικών εισφορών θα διακινδυνεύσει θέσεις εργασίας

Ενδεχόμενη αύξηση των εργοδοτικών εισφορών, θα επιδεινώσει ακόμα περισσότερο την κατάστασή τους και θα υπονομεύσει τις δυνατότητές τους για διατήρηση ή και αύξηση θέσεων εργασίας, δήλωσε ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων, κ. Γιάννης Α. Ρέτσος, για το ενδεχόμενο αύξησης των εργοδοτικών εισφορών.

Απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων σχετικά με το ενδεχόμενο αύξησης των εργοδοτικών εισφορών, ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων, κ. Γιάννης Α. Ρέτσος, δήλωσε τα εξής: “Οι επιβαρύνσεις που έχει δεχθεί το τελευταίο διάστημα η μέση ξενοδοχειακή επιχείρηση, τόσο σε επίπεδο φορολόγησης όσο και σε επίπεδο κόστους λειτουργίας, είναι σωρευτικές και δυσβάστακτες.

Ήδη, λόγω και του δυσμενούς χρηματοπιστωτικού κλίματος αλλά και άλλων παραγόντων, όπως η έξαρση της παραοικονομίας, κυρίως μέσω των παράνομων καταλυμάτων, πολλές ξενοδοχειακές επιχειρήσεις πλέον, βλέπουν να απειλείται η βιωσιμότητά τους.

Ενδεχόμενη αύξηση των εργοδοτικών εισφορών, θα επιδεινώσει ακόμα περισσότερο την κατάστασή τους και θα υπονομεύσει τις δυνατότητές τους για διατήρηση ή και αύξηση θέσεων εργασίας”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024