Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣυγκέντρωση φορέων και επαγγελματιών του αγροτουρισμού στη Φλώρινα
4η Έκθεση Εναλλακτικών Μορφών Τουρισμού και Τοπικών Προϊόντων

Συγκέντρωση φορέων και επαγγελματιών του αγροτουρισμού στη Φλώρινα

Στη Φλώρινα οργανώθηκε η 4η Έκθεση Εναλλακτικών Μορφών Τουρισμού και Τοπικών Προϊόντων, στις 11 με 14 Σεπτεμβρίου, με 58 stand, από τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Φλώρινας, το Επιμελητήριο Φλώρινας, την ΤΕΔΚ […]

Στη Φλώρινα οργανώθηκε η 4η Έκθεση Εναλλακτικών Μορφών Τουρισμού και Τοπικών Προϊόντων, στις 11 με 14 Σεπτεμβρίου<...>, με 58 stand, από τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Φλώρινας, το Επιμελητήριο Φλώρινας, την ΤΕΔΚ νομού Φλώρινας, την Ένωση Ξενοδόχων Φλώρινας, την ΕΑΣ Αμυνταίου, την ΕΑΣ Φλώρινας και την Αναπτυξιακή Φλώρινας, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης, με τιμώμενη περιοχή την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν 18 φορείς, όπως η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, η Περιφέρεια Πελοποννήσου, η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, η Νομαρχία Γρεβενών, η Νομαρχία Θεσπρωτίας, η Νομαρχία Χίου, η Νομαρχία Σερρών, η Νομαρχία Λέσβου, η Νομαρχία Καβάλας, η Νομαρχία Καρδίτσας, η Νομαρχία Καστοριάς, η περιοχή Τρόοδος – Aγρος Κύπρου, ο Δήμος Λαγανά, το Επιμελητήριο Φλώρινας, το Επιμελητήριο Λευκάδας, το Επιμελητήριο Κερκύρας, το Επιμελητήριο Σερρών και το Ταμείο Εγγυοδοσίας ΤΕΜΠΕ.

Από το χώρο των Εναλλακτικών Μορφών Τουρισμού υπήρχαν πέντε συμμετοχές από το Περιβαλλοντικό Κέντρο Αρκτούρος, την Εταιρία Οικοτουρισμού Βιτσίου, την Εταιρία Οικοτουρισμού Πρεσπών, τους Συνοδούς Βουνού Αγ. Γερμανός – Πρέσπες και το ΑΓΡΟΡΑΜΑ.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024