Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΔυσκολίες στην αποπληρωμή των χρεών τους αντιμετωπίζουν οι ξενοδόχοι της Φλώρινας
Ξενοδοχεία

Δυσκολίες στην αποπληρωμή των χρεών τους αντιμετωπίζουν οι ξενοδόχοι της Φλώρινας

Οι ξενοδοχειακές επιχειρήσεις στη Φλώρινα αντιμετωπίζουν δυσκολίες, στην αποπληρωμή χρεών τους προηγούμενων λογαριασμών, όπως επίσης και των νέων.

Με κυρίαρχο θέμα την εξεύρεση ενός δικαιότερου τρόπου για τη κατανομή των τελών ύδρευσης και αποχέτευσης στις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις συναντήθηκαν οι ιδιοκτήτες ξενοδοχείων της Φλώρινας με το δήμαρχο Φλώρινας κ. Γιάννη
Βοσκόπουλο.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ και όπως ανέφεραν στη συνάντηση, οι ιδιοκτήτες ξενοδοχείων, λόγω των οικονομικών συγκυριών και της μη προσέλευσης επισκεπτών στη Φλώρινα, οι ξενοδοχειακές επιχειρήσεις αντιμετωπίζουν δυσκολίες, στην αποπληρωμή χρεών τους προηγούμενων λογαριασμών, όπως επίσης και των νέων, που θα εκδοθούν το προσεχές διάστημα ζητώντας ο τρόπος χρέωσης τελών αποχέτευσης να γίνεται έτσι που να μπορούν να τους καταβάλουν.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Δήμος Φλώρινας, μετά τη συνάντηση και τη καταγραφή των προβλημάτων ο δήμαρχος ζήτησε από τη διευθύντρια της ΔΕΥΑΦ κα Αβραμοπούλου να προβεί άμεσα στην εξεύρεση μεθόδου, ώστε να είναι πιο δίκαιη η χρέωση τελών αποχέτευσης προς τους ξενοδόχους της Φλώρινας, διότι είναι άδικο ένα ξενοδοχείο που έχει πληρότητα 5% να πληρώνει το τα ίδια χρήματα με ένα που έχει πληρότητα 80ή και 90%.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024