Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου: Επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου
Πλέγμα δράσεων για την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου

Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου: Επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου

Να καταστεί η Ελλάδα και οι προορισμοί της πόλος έλξης των τουριστών καθ'όλη τη διάρκεια του έτους, ζητά ο Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου.

Πλέγμα δράσεων για την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου προτείνει ο Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου, φιλοδοξώντας να καταστεί η Ελλάδα και οι προορισμοί της πόλος έλξης των τουριστών καθ’όλη τη διάρκεια του έτους.

Μιλώντας στο ΑΠΕ/ΜΠΕ ο πρόεδρος των διευθυντών ξενοδοχείων Ρόδου κ. Γιώργος Ματσίγγος, επισήμανε ότι η Ένωση έχει ήδη προτείνει πλαίσιο δράσης στη νέα υπουργό Τουρισμού κα Όλγα Κεφαλογιάννη και την αναμένουν στο νησί για συνεργασία.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον αποκτά η πρόταση των “ειδικών” του τουρισμού, όπως είναι οι διευθυντές στα ξενοδοχεία, για υλοποίηση Cluster (συνεργατικοί σχηματισμοί) όχι μόνο σε επίπεδο προμηθειών, όσο και σε επίπεδο μάρκετινγκ, δείχνοντας έτσι το δρόμο για την προώθηση του τουριστικού προϊόντος.

Περιπατητικός τουρισμός, μαθητικός εκπαιδευτικός τουρισμός (συνεργαζόμενοι με σχολεία και πανεπιστήμια εξωτερικού), θρησκευτιικός τουρισμός -κυρίως για τη ρωσική αγορά-, θαλάσσια σπορ, όπως wind surfing, καταδύσεις, γαστρονομικός τουρισμός, αγροτουρισμός, αθλητικός τουρισμός, ιαματικός τουρισμός, ταξίδια νεόνυμφων, τέλεση γάμων, κρουαζιέρα και, φυσικά, ο συνεδριακός τουρισμός, είναι προϊόντα που θα δώσουν την προστιθέμενη αξία στο ελληνικό τουριστικό προϊόν.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024