Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣυνεργασία ΔΕΤΑΠ και Συνεταιριστικής Τράπεζας Δωδεκανήσου

Συνεργασία ΔΕΤΑΠ και Συνεταιριστικής Τράπεζας Δωδεκανήσου

Σύμβαση επιχειρηματικής συνεργασίας, στα πλαίσια διαχείρισης των προγραμμάτων του Γ’ ΚΠΣ υπέγραψαν πρόσφατα η ΔΕΤΑΠ, η αναπτυξιακή Εταιρία του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου και η Συνεταιριστική Τράπεζα Δωδεκανήσου. Ειδικότερα, η σύμβασηπροβλέπει την […]

Σύμβαση επιχειρηματικής συνεργασίας, στα πλαίσια διαχείρισης των προγραμμάτων του Γ’ ΚΠΣ υπέγραψαν πρόσφατα η ΔΕΤΑΠ, η αναπτυξιακή Εταιρία του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου και η Συνεταιριστική Τράπεζα Δωδεκανήσου. Ειδικότερα, η σύμβαση<...>προβλέπει την ανάληψη από μέρους της ΔΕΤΑΠ της διαχείρισης δράσεων για την ενίσχυση των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων στο πλαίσιο των Περιφερειακών Προγραμμάτων του Γ΄ Κ.Π.Σ., που υλοποιούνται μέσω της Συνεταιριστικής Τράπεζας Δωδεκανήσου.

Έτσι, η ΔΕΤΑΠ ορίζεται ως ανάδοχος με σκοπό να αναλάβει την πιστοποίηση του οικονομικού και φυσικού αντικειμένου των εγκεκριμένων έργων που αφορούν στους κλάδους μεταποίησης, τουρισμού, εμπορίου και υπηρεσιών, που διαχειρίζεται η Συνεταιριστική Τράπεζα Δωδεκανήσου για την Ενίσχυση των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων στα πλαίσια των Περιφερειακών Προγραμμάτων του Γ’ ΚΠΣ του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Νοτίου Αιγαίου.

Επίσης, η σύμβαση προβλέπει μεταξύ άλλων τη σύσταση εκ μέρους της ΔΕΤΑΠ ενός οργάνου ελέγχου με εξειδικευμένους επιστήμονες, οι οποίοι θα πραγματοποιήσουν τις πιστοποιήσεις σε δύο φάσεις. Οι πιστοποιήσεις αφορούν στον έλεγχο της επιλεξιμότητας των διενεργούμενων δαπανών και την ολοκλήρωση του έργου σύμφωνα με τον προϋπολογισμό και την υποβληθείσα μελέτη.

Τη συμφωνία υπέγραψαν, από την πλευρά της Συνεταιριστικής Τράπεζας Δωδεκανήσου ο κ. Βασίλειος Μηναϊδης, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Τράπεζας, και από την πλευρά της Αναπτυξιακής Εταιρίας του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου, ο κ. Γεώργιος Χατζημάρκος, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΤΑΠ.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024