Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΤουριστική διαφήμιση της χώρας μας από εκπομπή του NBC

Τουριστική διαφήμιση της χώρας μας από εκπομπή του NBC

Ιδιαίτερα θετική ανταπόκριση είχε στο αμερικανικό κοινό η προβολή του μεγάλης θεαματικότητας τρίωρου πρωινού ενημερωτικού προγράμματος “Today”, του αμερικανικού τηλεοπτικού δικτύου NBC από την Μύκονο. Η εκπομπή εξελίχθηκε σε μια […]

Ιδιαίτερα θετική ανταπόκριση είχε στο αμερικανικό κοινό η προβολή του μεγάλης θεαματικότητας τρίωρου πρωινού ενημερωτικού προγράμματος<...> "Today", του αμερικανικού τηλεοπτικού δικτύου NBC από την Μύκονο.

Η εκπομπή εξελίχθηκε σε μια εξαιρετική τουριστική και πολιτιστική διαφήμιση της Ελλάδος με εκπληκτικές εικόνες και ενθουσιώδη σχόλια για την Μύκονο. την γειτονική Σαντορίνη, τα αρχαία της Δήλου, την ελληνική διατροφή, την ελληνική τέχνη (ως χαρακτηριστικός εκπρόσωπος της οποίας παρουσιάσθηκαν τα κοσμήματα Λαλαούνη), και προβολή της ελληνικής μουσικής και παραδοσιακών χορών. Ο δημοφιλής παρουσιαστής της εκπομπής Ματ Λάουερ (που το 1998 είχε κάνει μια ανάλογη εκπομπή από τον Παρθενώνα) μετέφερε στα εκατομμύρια τηλεθεατών μια εντυπωσιακή εικόνα της Ελλάδας, καλώντας τους Αμερικανούς να επισκεφθούν την χώρα μας.

Παρουσιάσθηκε επίσης ένα ρεπορτάζ για τις ολυμπιακές προετοιμασίες της Αθήνας, που περιείχε και συνέντευξη με την Πρόεδρο του Οργανισμού "Αθήνα 2004" κα. Γιάννα Αγγελοπούλου, η οποία δήλωσε ότι οι Έλληνες αισθάνονται υπερήφανοι που οι Αγώνες επιστρέφουν στην κοιτίδα τους και τόνισε απαντώντας στις επικρίσεις για "χαώδη προετοιμασία", ότι οι Έλληνες καλούνται να αποδείξουν ότι όλα θα είναι έτοιμα το 2004, αναπληρώνοντας τον χαμένο χρόνο.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024