Τελευταία νέα
ΑρχικήΣυγχωνεύεται το Fist Choice με τον Kuoni

Συγχωνεύεται το Fist Choice με τον Kuoni

Ο ελβετικός οργανισμός Kuoni και ο αγγλικός First Choice ολοκληρώνουν τις διαδικασίες συγχώνευσης τους μέχρι τον ερχόμενο Ιούνιο. Ο νέος πανευρωπαϊκός τουριστικός οργανισμός, Kuoni Holdings, θα λειτουργεί σε 20 χώρες, […]

Ο ελβετικός οργανισμός Kuoni και ο αγγλικός First Choice ολοκληρώνουν τις διαδικασίες συγχώνευση<.>ς τους μέχρι τον ερχόμενο Ιούνιο.
Ο νέος πανευρωπαϊκός τουριστικός οργανισμός, Kuoni Holdings, θα λειτουργεί σε 20 χώρες, και υπολογίζεται να έχει ετήσιες πωλήσεις της τάξεως των 5 δισ. δολαρίων. Αυτός ο όγκος πωλήσεων θα της δώσει την τέταρτη θέση στην πανευρωπαϊκή κατάταξη των τουριστικών οργανισμών, μετά τον Preussag, την Airtours, και τον Thomson. Μέχρι στιγμής ο Kuoni βρίσκεται στην έκτη θέση, και η First Choice στην όγδοη.
Το 53% της νέας εταιρίας θα ανήκει στον Kuoni, και το υπόλοιπο στην First Choice. Ο συνδυασμός των δύο εταιριών προβλέπεται να είναι πετυχημένος αφού η First Choice είναι δυνατή στον μαζικό τουρισμό, σε κοντινές περιοχές, και διαθέτει και δική της αεροπορική εταιρία, και ο Kuoni εξειδικεύεται σε μακρινές περιοχές και σε διακοπές πολυτελείας.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
22/02/2024
21/02/2024
20/02/2024
19/02/2024
16/02/2024
15/02/2024