Τελευταία νέα
ΑρχικήΕύρεση εργασίας στον τουρισμό μέσω Internet

Εύρεση εργασίας στον τουρισμό μέσω Internet

Μία νέα σελίδα στο Internet λειτουργεί εδώ και λίγο καιρό με σκοπό την εύρεση εργασίας στον κλάδο του τουρισμού. Το Career Compass, που δημιουργήθηκε από το English Tourist Board, το […]

Μία νέα σελίδα στο Internet<.> λειτουργεί εδώ και λίγο καιρό με σκοπό την εύρεση εργασίας στον κλάδο του τουρισμού. Το Career Compass, που δημιουργήθηκε από το English Tourist Board, το Travel and Tourism Programme, και το Travel Tourism Jobs, περιέχει πολλές πληροφορίες για θέσεις εργασίας στον κλάδο του τουρισμού.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν λεπτομερείς πληροφορίες για περισσότερες από 100 θέσεις εργασίας. Επίσης, βιογραφικά σημειώματα μπορούν να σταλούν στον κόμβο χωρίς καμία χρέωση. Προς το παρόν οι θέσεις εργασίας είναι για την Αγγλία, αλλά υπάρχει η δυνατότητα διασύνδεσης του με τον διεθνή κόμβο Online Career Center.
Ο Online Career Center δίνει πληροφορίες για εργασία σε 200 περίπου κλάδους εργασίας με περισσότερες από 80.000 θέσεις.
Η εύρεση εργασίας γίνεται πολύ γρήγορα και σωστότερα, όπως δηλώνουν οι δημιουργοί του κόμβου.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
20/02/2024
19/02/2024
16/02/2024
15/02/2024
14/02/2024
13/02/2024