Τελευταία νέα

Σώζει ζωές η Swissair

Πρόσφατα η Swissair εγκατέστησε σε όλα τα αεροσκάφη της απινιδωτές, ειδικές ιατρικές συσκευές επαναφοράς των καρδιακών παλμών. Οι συσκευές, που μπορούν να σώσουν ζωές σε περίπτωση καρδιακής ανακοπής που προκαλείται […]

Πρόσφατα η Swissair εγκατέστησε σε όλα τα αεροσκάφη της απινιδωτές, ειδικές ιατρικές συσκευές επαναφοράς των καρδιακών παλμών.

Οι συσκευές, που μπορούν να σώσουν ζωές σε περίπτωση καρδιακής ανακοπής που προκαλείται από ινίδωση, μαρμαρυγή, είναι απλές και εύκολες στη χρήση τους από μη ιατρικό προσωπικό, αρκεί να υπάρξει η κατάλληλη εκπαίδευση.

Οι προϊστάμενοι καμπίνας έχουν ήδη ολοκληρώσει την εκπαίδευση τους στην χρήση των συσκευών αυτών. Η Swissair με τις επενδύσεις της σε τέτοιου είδους ειδικών υπηρεσιών για περίπτωση ανάγκης, εκφράζει όχι μόνο την πρόθεση της για παροχή υψηλής ποιότητας στους επιβάτες της, αλλά και την ευαισθητοποίηση της σε ουσιαστικά θέματα που αφορούν την υγεία τους.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
21/03/2023
20/03/2023
17/03/2023
16/03/2023
15/03/2023
14/03/2023