Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΑνοιχτοί οι ουρανοί για αεροπορικά δρομολόγια μεταξύ Ουκρανίας και Ε.Ε.

Ανοιχτοί οι ουρανοί για αεροπορικά δρομολόγια μεταξύ Ουκρανίας και Ε.Ε.

Τη δυνατότητα να εκτελούν δρομολόγια στον εναέριο χώρο της Ουκρανίας απέκτησαν οι Ευρωπαϊκές αεροπορικές εταιρίες, έπειτα από συμφωνία που υπέγραψαν χτες, Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2005, στο Κίεβο, ο Πρωθυπουργός της Ουκρανίας, κ. Yuriy Yekhanurov, ο προεδρεύων της Ε.Ε. – Πρωθυπουργός της Βρετανίας, κ. Tony Blair, και ο…

Τη δυνατότητα να εκτελούν δρομολόγια στον εναέριο χώρο της Ουκρανίας απέκτησαν οι Ευρωπαϊκές αεροπορικές εταιρίες, έπειτα από συμφωνία<...>που υπέγραψαν χτες, Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2005, στο Κίεβο, ο Πρωθυπουργός της Ουκρανίας, κ. Yuriy Yekhanurov, ο προεδρεύων της Ε.Ε. – Πρωθυπουργός της Βρετανίας, κ. Tony Blair, και ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, κ. Jose Manuel Barroso. Το αντίστροφο βέβαια ισχύει και για τις αεροπορικές εταιρίες της Ουκρανίας, που μπορούν και αυτές να χρησιμοποιούν για τα δρομολόγια τους τον εναέριο χώρο της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

“Έπειτα από την πρώτη συμφωνία που υπεγράφη τον Οκτώβριο με την Χιλή, αυτή η νέα συμφωνία παρέχει πρόσβαση των Ευρωπαϊκών αεροπορικών εταιριών στον εναέριο χώρο μεταξύ κρατών – μελών της Ε.Ε. και της Ουκρανίας. Ταυτόχρονα, φέρνει πιο κοντά την Ουκρανία στους αεροπορικούς κανονισμούς της Ευρώπης” ανέφερε σχετικά ο Αντιπρόεδρος της Ε.Ε. και αρμόδιος για θέματα μεταφορών, κ. Jacques Barrot.

Να σημειωθεί ότι το 2004 περισσότερα από 1,5 εκατ. άτομα ταξίδεψαν αεροπορικώς μεταξύ της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Ουκρανίας, σημειώνοντας αύξηση στον αριθμό αυτό, κατά 25% σε σχέση με το 2003.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024