Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαH Norwegian Air Shuttle βραβεύει την Swissport Hellas

H Norwegian Air Shuttle βραβεύει την Swissport Hellas

Η συνεχής και επιτυχημένη προσπάθεια της Swissport Hellas ανταμείφθηκε για ακόμα μία φορά την τελευταία διετία, αυτή τη φορά από την αεροπορική εταιρεία Norwegian Air Shuttle. Μετά τους σταθμούς της […]

Η συνεχής και επιτυχημένη προσπάθεια της Swissport Hellas ανταμείφθηκε για ακόμα μία φορά την<...> τελευταία διετία, αυτή τη φορά από την αεροπορική εταιρεία Norwegian Air Shuttle.

Μετά τους σταθμούς της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, οι οποίοι έχουν βραβευθεί στο πρόσφατο παρελθόν από ορισμένες ηγέτιδες αεροπορικές εταιρίες όπως η British Airways, οι Κυπριακές Αερογραμμές, η Ολλανδική KLM και η Ελβετική Swiss, έρχεται με τη σειρά της η Νορβηγική εταιρεία Norwegian Air Shuttle, να αναδείξει για το 2008 τις υπηρεσίες που παρείχε η Swissport στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης», στο Ηράκλειο της Κρήτης, ως τις καλύτερες μεταξύ των 50 ευρωπαϊκών σταθμών της. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Swissport Hellas (με δυναμική παρουσία στα 5 σημαντικότερα ελληνικά αεροδρόμια) δραστηριοποιείται στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου από το 2001, διαχειριζόμενη πολλές αεροπορικές εταιρίες όσο και το πλήθος του επιβατικού κοινού τους, που φθάνει στο νησί, ιδιαίτερα κατά τη θερινή τουριστική περίοδο.

Οι συνεχείς επενδύσεις της Swissport Hellas τόσο στο ανθρώπινο δυναμικό της, όσο και σε εξοπλισμό και τεχνολογία αιχμής, συνετέλεσαν στη συνεχή αναβάθμιση των επιχειρησιακών λειτουργιών της, για την καλύτερη, ασφαλέστερη και καινοτόμο εξυπηρέτηση των 60 και πλέον αεροπορικών εταιρειών-πελατών της και φυσικά του επιβατικού τους κοινού, που αναμένεται να ξεπεράσει τα 6.500.000 ταξιδιώτες στην Ελλάδα για το 2008.

Η Norwegian Air Shuttle είναι μια αναπτυσσόμενη αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους, με έδρα το Όσλο της Νορβηγίας. Εκτός από το Ηράκλειο, στην Ελλάδα πραγματοποιεί εβδομαδιαίες πτήσεις και προς την Αθήνα και άλλους ελληνικούς προορισμούς όπως η Ρόδος και η Κέρκυρα. Συνολικά εξυπηρετεί περισσότερους από 50 προορισμούς στην Ευρώπη και διαθέτει στόλο 24 αεροσκαφών τύπου Boeing 737-300.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024