Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΣυνεργασία Η.Π.Α. και Κροατίας στον χώρο των αερομεταφορών
Προσεχώς η υπογραφή συμφωνίας "Ανοιχτών Ουρανών"

Συνεργασία Η.Π.Α. και Κροατίας στον χώρο των αερομεταφορών

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκαν την περασμένη εβδομάδα οι διαπραγματεύσεις μεταξύ Η.Π.Α. και Κροατίας για την επίτευξη συμφωνίας `Ανοιχτών Ουρανών`, όπως ανακοίνωσε η Υπουργός Μεταφορών των Η.Π.Α., κα Mary E. Peters. Σημειώνεται ότι είναι η πρώτη φορά που Η.Π.Α. και Κροατία συμφώνησαν για συνεργασία…

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκαν την περασμένη εβδομάδα οι διαπραγματεύσεις μεταξύ Η.Π.Α. και Κροατίας για την επίτευξη συμφωνίας `Ανοιχτών Ουρανών`, όπως ανακοίνωσε η Υπουργός Μεταφορών των Η.Π.Α., κα Mary E. Peters. Σημειώνεται<...>ότι είναι η πρώτη φορά που Η.Π.Α. και Κροατία συμφώνησαν για συνεργασία στο χώρο των αερομεταφορών, έπειτα από δύο μέρες διαπραγματεύσεων στο Ζάγκρεπ της Κροατίας.

“Η συμφωνία αυτή ενισχύει τις προσπάθειες μας για βελτίωση των μεταφορικών συνδέσεων και ενίσχυση των εμπορικών δεσμών με χώρες όλου του κόσμου, που εξυπηρετούν τις επιχειρήσεις και τους ταξιδιώτες μας” δήλωσε η κα Peters, τονίζοντας ότι πρόκειται για την απαρχή μιας νέας εποχής στο χώρο των αερομεταφορών, που θα οδηγήσει σε περισσότερες επιλογές για τους ταξιδιώτες, αλλά και σε σημαντικά οικονομικά οφέλη για τις δύο χώρες.

Με τη συμφωνία αυτή, οι αεροπορικές εταιρίες των δύο χωρών θα μπορούν να προσφέρουν πτήσεις σε δρομολόγια και προορισμούς της αρεσκείας των ταξιδιωτών, χωρίς περιορισμούς στον αριθμό των εταιριών που έχουν άδεια για πτήσεις μεταξύ Η.Π.Α. και Κροατίας, αλλά ούτε και στην συχνότητα των πτήσεων.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024