Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΕπιτάχυνση του σχεδίου δράσης και των ερευνών στις Κυπριακές Αερογραμμές ζητά η κυβέρνηση

Επιτάχυνση του σχεδίου δράσης και των ερευνών στις Κυπριακές Αερογραμμές ζητά η κυβέρνηση

Προθεσμία 15 ημερών στο Διοικητικό Συμβούλιο των Κυπριακών Αερογραμμών για ολοκλήρωση των τριών ερευνών που διενεργούνται στο Συγκρότημα έδωσε η κυπριακή κυβέρνηση σε μια προσπάθεια της να διαλευκάνει την κατάσταση […]

Προθεσμία 15 ημερών στο Διοικητικό Συμβούλιο των Κυπριακών Αερογραμμών για ολοκλήρωση των<...> τριών ερευνών που διενεργούνται στο Συγκρότημα έδωσε η κυπριακή κυβέρνηση σε μια προσπάθεια της να διαλευκάνει την κατάσταση που επικρατεί στο συγκρότημα.

Οι έρευνες αφορούν, όπως έχουμε ήδη αναφέρει, στη διακρίβωση και απόδοση ευθυνών σε όσους συνέβαλαν με τις αποφάσεις τους στην επιδείνωση των, ήδη, οξύτατων οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η εταιρία και συγκεκριμένα:

Στον τρόπο με τον οποίο είναι διαρθρωμένο το Τμήμα Μηχανικής της εταιρίας και πώς μπορεί ν` αυξηθεί η παραγωγικότητα του προσωπικού.
Στο τμήμα πωλήσεων και στην τιμολογιακή πολιτική που ακολουθεί η εταιρία.
Στις μεγάλες πράξεις που έγιναν, όσον αφορά, κυρίως, στις αγοραπωλησίες αεροσκαφών.

Κατά τη διάρκεια του Υπουργικού Συμβουλίου οι δύο συναρμόδιοι για τις Κυπριακές Αερογραμμές υπουργοί, Συγκοινωνιών και Έργων, Κίκης Καζαμίας και Οικονομικών, Μάρκος Κυπριανού, έθεσαν ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας, Τάσσου Παπαδόπουλου, αλλά και των υπολοίπων υπουργών της Κυβέρνησης, τα σοβαρότατα οικονομικά προβλήματα που ταλαιπωρούν το Συγκρότημα. Στο τραπέζι του Υπουργικού Συμβουλίου τέθηκε, επίσης, το Σχέδιο Δράσης που ετοίμασε το Διοικητικό Συμβούλιο των Κυπριακών Αερογραμμών, με στόχο τη βελτίωση της οικονομικής τους κατάστασης και την επάνοδό τους σε κερδοφόρα πορεία. Συζητήθηκαν, παράλληλα, οι σχέσεις Κυβέρνησης και Διοικητικού Συμβουλίου, οι οποίες τον τελευταίο καιρό διασαλεύτηκαν σε πολύ μεγάλο βαθμό.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024