Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΗ 2η καθημερινή πτήση της Emirates ξεκινά στις 29 Μαρτίου 2009
Η νέα πτήση θα εκτελείται με αεροσκάφος τύπου Α330-200

Η 2η καθημερινή πτήση της Emirates ξεκινά στις 29 Μαρτίου 2009

Αθήνα-Ντουμπάι εις διπλούν από τις 29 Μαρτίου μετά από την ανακοίνωση της Emirates Airline, μια από τις μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρείες του κόσμου, που αποφάσισε να αυξήσει τα καθημερινά δρομολόγιά της […]

Αθήνα-Ντουμπάι εις διπλούν από τις 29 Μαρτίου μετά από την ανακοίνωση της Emirates Airline, μια από τις μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρείες του<...> κόσμου, που αποφάσισε να αυξήσει τα καθημερινά δρομολόγιά της στην ελληνική πρωτεύουσα. Ανταποκρινόμενη στις απαιτήσεις των επιβατών για αύξηση της συχνότητας των δρομολογίων και παρά το δυσμενές οικονομικό περιβάλλον, η Emirates Airline που έχει έδρα το Ντουμπάι θα ξεκινήσει τη δεύτερη καθημερινή πτήση στις 29 Μαρτίου. Η καινούργια πτήση ΕΚ103 θα αναχωρεί από το Ντουμπάι στις 17:30 και θα φτάνει στην Αθήνα στις 21:30. Η πτήση επιστροφής, ΕΚ 104, θα αναχωρεί από την Αθήνα στις 23:00 και θα φτάνει στο Ντουμπάι στις 04:25.

Η Emirates Airline λειτουργεί στην Ελλάδα από το 1996, αρχικά με τρεις πτήσεις εβδομαδιαίως, με σταδιακή αύξηση του αριθμού των πτήσεων, προκειμένου να ανταποκριθεί στη θετική ζήτηση των Ελλήνων ταξιδιωτών.

Ο Nabil Sultan, αντιπρόεδρος της Emirates, σε θέματα Εμπορικής Δραστηριότητας στην Ευρώπη ανέφερε: “Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος που βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να επιβεβαιώσω την ανάπτυξη των λειτουργιών της Emirates με την έναρξη της δεύτερης καθημερινής πτήσης στην γραμμή Αθήνα-Ντουμπάι. Ενισχύουμε την δέσμευσή μας στην Ελλάδα, προσφέρουμε περισσότερες δυνατότητες στους επιβάτες μας για Ντουμπάι και επιπλέον καλύτερες νέες ανταποκρίσεις με την Ινδία, την Κίνα, τη Νότια Αφρική και επιπρόσθετα με την Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία, με το νέο Α380, για Σύδνεϋ και Όκλαντ αντιστοίχως”.

Μέχρι στιγμής η πτήση της Emirates προς Αθήνα γίνεται με αεροσκάφος τύπου Boeing 777, ενώ η νέα πτήση θα εκτελείται με αεροσκάφος τύπου Α330-200, προσφέροντας επιπλέον 237 θέσεις την ημέρα και σημαντική χωρητικότητα για μεταφορά φορτίου τις απογευματινές ώρες, για επείγουσες αποστολές.

Κατά τη διάρκεια την παρουσίαση της δεύτερης καθημερινής πτήσης της Emirates, ο γενικός διευθυντής του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, δρ. Γιάννης Παράσχης, δήλωσε: “Χαιρόμαστε ιδιαίτερα για την ένταξη δεύτερης καθημερινής πτήσης της Emirates στο δρομολόγιο Αθήνα-Ντουμπάι. Η Emirates προσφέρει έτσι ακόμη περισσότερες επιλογές στους ταξιδιώτες που επισκέπτονται τους δύο προορισμούς για επαγγελματικούς σκοπούς ή αναψυχή και ενισχύει έτσι τις πτήσεις από την Ελλάδα προς τη Μέση Ανατολή”.

Ο Nick Rees, γενικός διευθυντής της Emirates στην Ελλάδα πρόσθεσε: “Η Emirates είχε μια πολύ δραστήρια χρονιά, ανακοινώνοντας αρχικά την χορηγία της στην ποδοσφαιρική ομάδα του Ολυμπιακού, την πρώτη μας μεγάλη χορηγία στην Ελλάδα, την έναρξη λειτουργίας δικών μας γραφείων για την SkyCargo στον Διεθνή Αερολιμένα και την δέσμευσή μας απέναντι στους Έλληνες που επιθυμούν να ενταχθούν στην οικογένεια πληρώματος καμπίνας της Emirates, με έδρα το Ντουμπάι. Πίσω από όλες τις ενέργειες μας την περασμένη χρονιά ήταν πάντα το σχέδιο για περαιτέρω ανάπτυξη και ενίσχυση του δρομολογίου μας στην Αθήνα, με δεύτερη καθημερινή πτήση, που πιστεύουμε ότι θα ενισχύσει σημαντικά την ανάπτυξη της Ελληνικής αγοράς”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024