Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΗ Austrian Airlines γιόρτασε 50 χρόνια επιτυχίας
Μα ξεχωριστή βραδιά στο Saint George Lycabettus

Η Austrian Airlines γιόρτασε 50 χρόνια επιτυχίας

Η Austrian Airlines ολοκληρώνει φέτος μισό αιώνα λειτουργίας στην Ελλάδα, στη διάρκεια του οποίου συνέδεσε το όνομα της με την πτήση Αθήνα – Βιέννη. Σε ένα ιδιαίτερα ευχάριστο και γιορτινό […]

Η Austrian Airlines ολοκληρώνει φέτος μισό αιώνα λειτουργίας στην Ελλάδα, στη διάρκεια του οποίου συνέδεσε το όνομα της με την πτήση Αθήνα – Βιέννη. Σε ένα ιδιαίτερα ευχάριστο και γιορτινό κλίμα, παρουσία εκλεκτών συνεργατών από το χώρο του τουρισμού, αεροπορικών εταιρειών, εκπροσώπων των ΜΜΕ, φίλων και υποστηρικτών της εταιρείας και του Οργανισμού Τουρισμού της Βιέννης, εορτάστηκε στις 5 Μαρτίου 2009) η ΅χρυσήΆ επέτειος των 50 χρόνων της εταιρείας στην Ελλάδα, σε μια ξεχωριστή βραδιά στο Skybar του ξενοδοχείου Saint George Lycabettus, στο Κολωνάκι.

Οικοδεσπότες στην εορταστική αυτή εκδήλωση ήταν ο γενικός διευθυντής της Austrian Airlines στην Ελλάδα, κ. Philip Nordfeld και η κα Ingrid Friz – Frizberg, διευθύντρια marketing από τον Οργανισμό Τουρισμού της Βιέννης, οι οποίοι τόνισαν για άλλη μια φορά τους στενούς δεσμούς συνεργασίας του αυστριακού αερομεταφορέα με την πρωτεύουσα της Αυστρίας την αριστοκρατική και διαχρονικά trendy, Βιέννη. Ο Πρέσβης της Αυστρίας, κ. M. Linhart, δήλωσε σχετικά: “Μισό αιώνα τώρα η Austrian μας πετάει με χαμόγελο κι εμείς χαμογελάμε όταν πετάμε με Austrian”. Σβήνοντας τα πενήντα κεράκια της τούρτας με το λογότυπο της Austrian, εκπρόσωποι από τα μεγαλύτερα τουριστικά γραφεία, διευθυντές αεροπορικών εταιρειών, αεροσυνοδοί της Austrian, ο Πρέσβης της Αυστρίας, ο σχεδιαστής Β. Χολέβας, ο ποδοσφαιριστής Α. Ivanschitz του Παναθηναϊκού, πολλοί επώνυμοι και φίλοι ευχήθηκαν πάντα επιτυχίες και καλά ταξίδια στον αυστριακό
αερομεταφορέα.

Τέλος, η Austrian Airlines και ο Οργανισμός Τουρισμού της Βιέννης αναφέρθηκαν στη σχέση συνεργασίας που συμπληρώνει μισό αιώνα ζωής και δεσμεύτηκαν ότι θα συνεργάζονται με σκοπό την ενδυνάμωση αυτής της σχέσης, ώστε να καλωσορίζουν πάντα τους Έλληνες ταξιδιώτες σε μία από τις γοητευτικότερες και συναρπαστικότερες πόλεις της Ευρώπης.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024