Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΗ Ολυμπιακή ξανά στην Αυστραλία με την αρωγή της Gulf Air

Η Ολυμπιακή ξανά στην Αυστραλία με την αρωγή της Gulf Air

Η Ολυμπιακή Αεροπορία, μετά την διακοπή των πτήσεών της για την Αυστραλία, η οποία υπαγορεύτηκε από το υψηλό λειτουργικό κόστος, βρισκόταν σε διαρκή προσπάθεια εξεύρεσης λύσης κινούμενη προς την κατεύθυνση […]

Η Ολυμπιακή Αεροπορία, μετά την διακοπή των πτήσεών της για την Αυστραλία, η οποία υπαγορεύτηκε από το<...> υψηλό λειτουργικό κόστος, βρισκόταν σε διαρκή προσπάθεια εξεύρεσης λύσης κινούμενη προς την κατεύθυνση της εμπορικής συνεκμετάλλευσης της γραμμής, προκειμένου να εξυπηρετήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις ανάγκες της ελληνικής ομογένειας στα πλαίσια μιας υγιούς και οικονομικά εύρωστης λειτουργίας.

Μετά από πολύμηνες προσπάθειες και εντατική μελέτη και με κύριο γνώμονα τόσο την σύνδεση της ομογένειας με την μητροπολιτική Ελλάδα όσο και την εξυπηρέτηση των επιβατών της με την προσφορά υψηλού επιπέδου υπηρεσιών, η Διοίκηση της Ο.Α. ανακοινώνει την σύναψη συμφωνίας με την εταιρεία Gulf Air για την συνεκμετάλλευση της γραμμής από και προς την Αυστραλία.

Στα πλαίσια της συμφωνίας αυτής, από τις 23 Νοεμβρίου 2003, θα εκτελούνται σε καθημερινή βάση πτήσεις από την Αθήνα για το Σίδνεϊ μέσω Μπαχρέιν με αεροσκάφη της Gulf Air.

Η υπογραφή της συμφωνίας πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 26 Ιουνίου 2003 στα κεντρικά γραφεία της Ο.Α. μεταξύ του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου της Ο.Α. κ Δ. Καλόφωνου και του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου της Gulf Air κ. James Hogan.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024