Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΗ Swiss επανεκλέχθηκε ως η `Καλύτερη Αεροπορική Εταιρεία στην Ευρώπη`

Η Swiss επανεκλέχθηκε ως η `Καλύτερη Αεροπορική Εταιρεία στην Ευρώπη`

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, η Swiss International Air Lines εκλέχτηκε ως η “Καλύτερη Αεροπορική Εταιρεία στην Ευρώπη” από τους αναγνώστες του δημοφιλούς γερμανικού περιοδικού Traveller magazine. Συγκεκριμένα, οι τομείς στους […]

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, η Swiss International Air Lines εκλέχτηκε ως η<...> “Καλύτερη Αεροπορική Εταιρεία στην Ευρώπη” από τους αναγνώστες του δημοφιλούς γερμανικού περιοδικού Traveller magazine. Συγκεκριμένα, οι τομείς στους οποίους πήρε την πρώτη θέση είναι για την “Εξυπηρέτηση εν πτήση” (Inflight Service), για το “Ιπτάμενο προσωπικό” (Cabin Crew), για την “Επίγεια Εξυπηρέτηση και τις Αίθουσες αναμονής” (Ground Services and Lounges) καθώς και στην “Aνεση καθίσματος” (Seat Pitch). Επίσης, η Swiss κέρδισε τη δεύτερη θέση στην ψηφοφορία για τις “Καλύτερες απευθείας και συνδεόμενες πτήσεις στη Βόρεια και Νότια Αμερική”.

Η απονομή έγινε στην Φρανκφούρτη της Γερμανίας και το βραβείο παρέλαβαν η κα Sarah Klatt-Walsh, Head of Inflight και ο κ. Malte Bischoff, επικεφαλής πωλήσεων για την Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη.

“Είναι τιμή για τον καθένα στην εταιρεία μας να λαμβάνουμε τέτοιες διακρίσεις”, δήλωσε η κα Klat. “Στη Swiss πιστεύουμε ότι η ταξιδιωτική εμπειρία ξεκινά πολύ πριν την απογείωση. ΓιΆ αυτό και δίνουμε έμφαση σε όλη την αλυσίδα των υπηρεσιών μας. Και οι αξίες μας, η ελβετική φιλοξενία, ποιότητα στην κάθε λεπτομέρεια και η προσωπική φροντίδα διασφαλίζουν μία ξεχωριστή ταξιδιωτική εμπειρία όπου οι επιβάτες μας νιώθουν σαν το σπίτι τους”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
21/05/2024
20/05/2024
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024