Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΝέα απειλή για ύπαρξη βόμβας σε αεροσκάφος της United Airlines

Νέα απειλή για ύπαρξη βόμβας σε αεροσκάφος της United Airlines

Απειλητικό ηλεκτρονικό μήνυμα, που προειδοποιούσε για τοποθέτηση βόμβας σε αεροσκάφος της εταιρίας United Airlines /Scandinavian Airlines, έλαβε ολλανδικό ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο, χτες το μεσημέρι, σύμφωνα με το Γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων. Συγκεκριμένα, […]

Απειλητικό ηλεκτρονικό μήνυμα, που προειδοποιούσε για τοποθέτηση βόμβας σε αεροσκάφος της εταιρίας United Airlines /Scandinavian Airlines,<...> έλαβε ολλανδικό ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο, χτες το μεσημέρι, σύμφωνα με το Γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων.

Συγκεκριμένα, επρόκειτο για αεροσκάφος της United Airlines /Scandinavian Airlines, το οποίο απογειώθηκε στις 12:00 ώρα Ελλάδας από το αεροδρόμιο του Σίπολ στο Αμστερνταμ με προορισμό το Σικάγο.

Η κ. Μάργκαρετ φαν ντερ Χέιντεν, εκπρόσωπος της αεροπορικής εταιρίας στην Ολλανδία δήλωσε ότι “αντιμετωπίζουμε πολύ σοβαρά την απειλή αυτή”. Παρόλα αυτά, μετά την αξιολόγηση της βόμβας, δεν ελήφθη απόφαση για αναγκαστική προσγείωση του αεροσκάφους, και έτσι συνέχισε κανονικά το δρομολόγιο του.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024