Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΠερικόπτει δρομολόγια η Ολυμπιακή από τη Θεσσαλονίκη

Περικόπτει δρομολόγια η Ολυμπιακή από τη Θεσσαλονίκη

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ολυμπιακής Αεροπορίας, οι χαμηλές πληρότητες, το υψηλό κόστος, και η ανάγκη για ορθολογικότερο πρόγραμμα πτήσεων ενόψει της θερινής περιόδου, οδήγησαν την Διοίκηση της ΟΑ στην αναστολή […]

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ολυμπιακής Αεροπορίας<.>, οι χαμηλές πληρότητες, το υψηλό κόστος, και η ανάγκη για ορθολογικότερο πρόγραμμα πτήσεων<...> ενόψει της θερινής περιόδου, οδήγησαν την Διοίκηση της ΟΑ<.> στην αναστολή δρομολογίων της Ολυμπιακής Αεροπλοΐας από και προς Θεσσαλονίκη-Άμστερνταμ, Θεσσαλονίκη-Βρυξέλλες, Θεσσαλονίκη-Παρίσι.

Και οι τρεις προορισμοί συνδεόντουσαν με την Θεσσαλονίκη με τρεις πτήσεις την εβδομάδα.

Η ανακοίνωση τονίζει ότι οι εταιρίες του ομίλου της ΟΑ θα συνεχίσουν να συνδέουν την συμπρωτεύουσα με 19 προορισμούς εσωτερικού-εξωτερικού, διατηρώντας έτσι το μεγαλύτερο δίκτυο γραμμών από τη Θεσσαλονίκη. Ακόμη, η Διοίκηση της ΟΑ ικανοποιεί το πάγιο αίτημα των παραγωγικών φορέων της Βορείου Ελλάδας για αύξηση των πτήσεων προς Μόναχο από 12 σε 14 εβδομαδιαίως, με πρόβλεψη πρωινής αναχώρησης από Θεσσαλονίκη και βραδινή επιστροφή.

Το διεθνές δίκτυο της ΟΑ από Θεσσαλονίκη θα εξυπηρετεί το Λονδίνο με 12 πτήσεις την εβδομάδα, το Ντύσσελντορφ, τη Στουτγκάρδη, το Μόναχο, και την Φραγκφούρτη με 14 πτήσεις την εβδομάδα σε κάθε μια πόλη, το Βερολίνο με 6 πτήσεις την εβδομάδα, και την Λάρνακα με 8. Οι προορισμοί εσωτερικού θα είναι η Αθήνα με 126 πτήσεις την εβδομάδα, το Ηράκλειο με 6, η Ρόδος με 12, η Μυτιλήνη με 10, η Λήμνος με 8, η Σάμος με 6, η Χίος με 6, τα Ιωάννινα με 8, η Κέρκυρα με 6, η Μύκονος με 4, η Σαντορίνη με 4, και τα Χανιά με 4 πτήσεις την εβδομάδα.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024