Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΠολλαπλές διακρίσεις στην Austrian Airlines

Πολλαπλές διακρίσεις στην Austrian Airlines

Η έμφαση στην ποιότητα ως κύριου άξονα της στρατηγικής που εφαρμόζει η διοίκηση της Austrian Airlines απέδωσε καρπούς, με αποτέλεσμα οι ταξιδιώτες να κατατάξουν την εταιρία μεταξύ των καλύτερων αεροπορικών […]

Η έμφαση στην ποιότητα ως κύριου άξονα της στρατηγικής που εφαρμόζει η διοίκηση της Austrian Airlines απέδωσε καρπούς, με αποτέλεσμα οι ταξιδιώτες να κατατάξουν την εταιρία μεταξύ των καλύτερων αεροπορικών προσφερόμενων προϊόντων<...>και να της απονείμουν πολλές και σημαντικές διακρίσεις.

Στην ετήσια απονομή των βραβείων του περιοδικού Business Traveller, που διενεργήθηκε τον Ιανουάριο η Austrian Airlines κατέλαβε την πρώτη θέση στην κατηγορία «Φαγητό και Ποτό», ενώ στην κατηγορία «Καλύτερη Αεροπορική Εταιρία στην Ευρώπη» κατατάχθηκε δεύτερη. Αντίστοιχα, κατά την απονομή των βραβείων “Airlinetest 2008” που έγινε επίσης τον Ιανουάριο, η Οικονομική Θέση της εταιρίας απέσπασε το πρώτο βραβείο στην κατηγορία «Καλύτερη αεροπορική εταιρία της Ευρώπης στις μικρής και μεσαίας διάρκειας αποστάσεις». Σε υψηλή σειρά ήταν η Οικονομική Θέση της εταιρίας και στην κατηγορία «Πτήσεις μακράς διάρκειας», αφού κατέλαβε την έβδομη θέση.

Κορυφαία ήταν και τα βραβεία που απέσπασε ο όμιλος της Austrian Airlines κατά τη διάρκεια του περασμένου χρόνου. Για παράδειγμα η Austrian βρέθηκε στην Κορυφή της έρευνας που διενήργησε το γερμανικό επιχειρηματικό περιοδικό Capital, ως «Καλύτερη Αεροπορική Εταιρία της Ευρώπης». Το 2007, παρεπιπτόντως, περισσότεροι από 14 εκατομμύρια αεροπορικοί ταξιδιώτες από 90 χώρες εκτίμησαν περίπου 160 αεροπορικές εταιρίες για λογαριασμό του βρετανικού Skytrax. Η Austrian Airlines αναδείχθηκε πρώτη όσον αφορά στα προϊόντα κέτερινγκ που προσφέρει στην Επιχειρηματική Θέση (Business Class Catering Products), ενώ συνολικά αξιολογήθηκε ως «αεροπορική εταιρία 4 αστέρων».

Η Tyrolean Airways, θυγατρική του ομίλου, η οποία προσφέρει τις υπηρεσίες της κάτω από το εμπορικό σήμα Austrian arrows, επίσης έλαβε ένα κορυφαίο βραβείο το 2007. Η Tyrolean Airways κέρδισε το ασημένιο βραβείο τοπικού αερομεταφορέα (Regional Airline of the Year Silver Award 2007-08) στο πλαίσιο των ετήσιων βραβείων που απονέμονται από την European Regions Airline Association (ERA).

Με αφορμή αυτές τις κορυφαίες διακρίσεις ο διευθύνων σύμβουλος του ομίλου της Austrian, κ. `Αλφρεντ Ετς, δήλωσε: «Ο σημαντικός αριθμός των διακρίσεων που έχουμε αποσπάσει τους τελευταίους μήνες είναι αποτέλεσμα των υψηλής ποιότητας υπηρεσιών που προσφέρουμε. Είμαστε δε ιδιαίτερα ευχαριστημένοι αφού οι διεθνείς ταξιδιώτες συμφωνούν με τους πιστούς επιβάτες μας για την υψηλή ποιότητα των προϊόντων της εταιρίας.Οι υπηρεσίες διατροφής από την εταιρία DO & CO παρέχονται σε όλες τις πτήσεις τόσο στην οικονομική όσο και την επιχειρηματική(business) θέση, ενώ με τα ευρύχωρα καθίσμα τα και τον αναλογούντα χώρο για τα πόδια, οι επιβάτες μας ταξιδεύουν ασφαλείς, γνωρίζοντας ότι θα φτάσουν στον προορισμό τους σε ήρεμη και χαλαρή κατάσταση. Και βέβαια αυτή η ταξιδιωτική εμπειρία δεν θα μπορούσε να υπάρχει χωρίς τη θερμή υποστήριξη από το προσωπικό μας, το οποίο ευχαριστώ πολύ».

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024