Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςH Ryanair μπαίνει στο facebook και λανσάρει τον διαγωνισμό ‘30 Ονόματα 30 Αεροπλάνα’
Αεροπορικές εταιρείες

H Ryanair μπαίνει στο facebook και λανσάρει τον διαγωνισμό ‘30 Ονόματα 30 Αεροπλάνα’

Για να γιορτάσει την έναρξη λειτουργίας λογαριασμού στο Facebook παράλληλα με τα 30α γενέθλια της, η Ryanair, λανσάρει διαγωνισμό ‘30 Ονόματα 30 Αεροπλάνα’, δίνοντας σε 30 fans τη δυνατότητα να έχουνε το όνομα και το πρόσωπό τους σε ένα από τα 30 επιλεγμένα αεροπλάνα της Ryanair.

Η Ryanair ανακοίνωσε την έναρξη λειτουργίας επίσημης σελίδας στο Facebook, μέσω της οποίας θα μοιράζεται με τους 100 εκατ. πελάτες της, νέα που θα αφορούν δρομολόγια και υπηρεσίες, καθώς και μοναδικές προσφορές και διαγωνισμούς, παρέχοντας παράλληλα υπηρεσίες εξυπηρέτησης πελατών.

Η έναρξη σελίδας στο Facebook, ακολουθεί την παρουσία της Ryanair στο Twitter με περισσότερους από 160.000 ακόλουθους, κανάλι στο Youtube (με πάνω από 6 εκατ. views), λογαριασμό στο Instagram και στο LinkedIn και την λειτουργία του νέου blog ‘Into The Blue’ με ακόμα περισσότερα να ακολουθούν, ενόψει του προγράμματος βελτίωσης “Always Getting Better”.

Για να γιορτάσει την έναρξη λειτουργίας λογαριασμού στο Facebook παράλληλα με τα 30α γενέθλια της, η Ryanair, λανσάρει διαγωνισμό ‘30 Ονόματα 30 Αεροπλάνα’, δίνοντας σε 30 fans τη δυνατότητα να έχουνε το όνομα και το πρόσωπό τους σε ένα από τα 30 επιλεγμένα αεροπλάνα της Ryanair. Η συμμετοχή στο διαγωνισμό μπορεί να γίνει μέσω της σελίδας της Ryanair στο Facebook, όπου οι fans μπορούν να “ανεβάσουν” τη φωτογραφία τους και να κάνουν λήψη του video, το οποίο θα δείχνει το αεροσκάφος της Ryanair με το όνομα και το πρόσωπό τους. Οι 30 τυχεροί νικητές θα ανακοινωθούν τον Σεπτέμβριο.

Παράλληλα, για να γιορτάσει τα 30α γενέθλιά της, η Ryanair απελευθέρωσε 1 εκατ. θέσεις προς το ευρωπαϊκό της δίκτυο σε ειδική τιμή για ταξίδια από τον Σεπτέμβριο μέχρι το τέλος Ιανουαρίου. Οι συγκεκριμένοι εορταστικοί ναύλοι, είναι διαθέσιμοι προς κράτηση στην ιστοσελίδα Ryanair.com μέχρι τα μεσάνυχτα της Κυριακής, 12 Ιουλίου.

Ο Robin Kiely, Επικεφαλής Επικοινωνιών της Ryanair, δήλωσε: “H Ryanair είναι στην ευχάριστη θέση να λανσάρει επίσημο λογαριασμό στο Facebook την ίδια στιγμή που γιορτάζουμε την 30η επέτειο από την πρώτη μας πτήση.

Είμαστε ήδη η γρηγορότερη εταιρεία στην Ευρώπη σε απαντήσεις μέσω Twitter, ενώ τα βίντεο μας στο YouTube, μετράνε πάνω από 6 εκατ. views, μεγαλώνοντας παράλληλα και στο Instagram. Για να γιορτάσουμε την έναρξη του λογαριασμού μας στο Facebook, προσφέρουμε ένα μοναδικό βραβείο, όπου 30 τυχεροί νικητές θα δώσουνε το όνομά τους σε ένα αεροσκάφος της Ryanair. O διαγωνισμός ‘30 Ονόματα 30 Αεροπλάνα’ προσφέρει στους Facebook fans την δυνατότητα να έχουνε το πρόσωπο και το όνομά τους σε ένα από τα 30 επιλεγμένα αεροσκάφη της Ryanair.

Όλοι όσοι θα πάρουν μέρος στο διαγωνισμό, θα λάβουν ένα δωρεάν βίντεο το δικού τους Ryanair αεροσκάφους, όπου θα μπορούν να το μοιραστούν μέσω του λογαριασμού τους. Η συμμετοχή έχει ξεκινήσει και οι 30 τυχεροί νικητές θα ανακοινωθούν τον Σεπτέμβριο”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024