Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΒράβευση της SWISS στα World Travel Awards
Αεροπορικές εταιρείες

Βράβευση της SWISS στα World Travel Awards

Η SWISS ψηφίστηκε ως 'Η Καλύτερη Ευρωπαϊκή Αεροπορική Εταιρεία στη Διακεκριμένη Θέση' ξανά, στα πρόσφατα World Travel Awards.

H Swiss International Air Lines βραβεύτηκε ως “Europe’s Leading Airline Business Class” του 2012 στα World Travel Awards, διατηρώντας τον τίτλο που κέρδισε πέρυσι. Τα βραβεία αντανακλούν τις απόψεις και τις ψήφους  περισσότερων από 183’000 επαγγελματιών από τον τομέα του ταξιδιού και του τουρισμού.

Αυτή είναι η τέταρτη επιτυχία από το 2005 και η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που η SWISS παίρνει την πρώτη θέση ως “Europe’s Leading Airline Business Class” στην ετήσια βράβευση των World Travel Awards, επιβεβαιώνοντας τη συνέπεια του υψηλού προϊόντος της και την ποιότητα των υπηρεσιών της εν πτήση, αλλά και στο έδαφος.

Η SWISS έχει εγκαταστήσει την καινοτόμο και πρωτοπόρο καμπίνα SWISS Business για ταξίδια μεγάλων αποστάσεων σε όλο τον στόλο των αεροσκαφών της από τις αρχές Σεπτεμβρίου 2011. Στο επίκεντρο του προϊόντος είναι το δύο μέτρων μήκους επίπεδο κρεβάτι στη SWISS Business, το οποίο ενσωματώνει την προηγμένη τεχνολογία με το αερόστρωμα πεπιεσμένου αέρα και τη λειτουργία μασάζ για πρόσθετη άνεση εν πτήση. Με την πρωτοποριακή διάταξη καθισμάτων η SWISS Business εξασφαλίζει επίσης, ότι οκτώ από τις εννέα θέσεις έχουν άμεση πρόσβαση στο διάδρομο. Ως αποτέλεσμα, η καμπίνα προσφέρει μοναδική άνεση στο κάθισμα καθώς και στον ύπνο και άφθονο προσωπικό χώρο για τους ταξιδιώτες της Business Class.

Στο θέμα των γευμάτων οι πελάτες της Business Class απολαμβάνουν τη βραβευμένη κουζίνα “SWISS Taste of Switzerland” στις διηπειρωτικές πτήσεις και τα “SWISS Traditions” στις ευρωπαϊκές πτήσεις, όπου και στις δύο περιπτώσεις τονίζεται η απόλυτη εμπειρία “SWISSness”.

Στο έδαφος, οι πελάτες της Business Class στη Ζυρίχη και Γενεύη απολαμβάνουν αποκλειστικά προνόμια, όπως ξεχωριστά check-in desks, προτεραιότητα κατά το check-in και την παραλαβή αποσκευών, καθώς και πρόσβαση στα lounges αφίξεων και αναχωρήσεων. Όταν οι επιβάτες της Business Class φθάνουν στην Ζυρίχη κατά τις ώρες αιχμής με την στάθμευση του αεροσκάφους σε χώρο της πίστας, τους παρέχεται η αποκλειστική υπηρεσία μεταφοράς με  ξεχωριστό λεωφορείο, το οποίο τους μεταφέρει άμεσα στο κεντρικό κτίριο του αεροδρομίου.

Στη φωτογραφία, ο Chris Frost, Vice-President των World Travel Awards με την Maria João Torres, Product and Marketing Manager Portugal της Swiss International Air Lines.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024