Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΓαστρονομίαΑνανεωμένο La Veranda Restaurant – Bar στο roof garden του ξενοδοχείου Metropolitan
Εναλλακτικές προτάσεις μενού σε ειδικές τιμές κατ'άτομο

Ανανεωμένο La Veranda Restaurant – Bar στο roof garden του ξενοδοχείου Metropolitan

Με θέα στο Σαρωνικό, την Ακρόπολη και το λόφο του Λυκαβηττού, το La Veranda Restaurant–Bar στο roof garden του ξενοδοχείου Metropolitan, προσφέρει μεσογειακές γεύσεις.

Το La Veranda Restaurant–Bar επιστρέφει στο καλοκαιρινό του ραντεβού, στο roof garden του ξενοδοχείου Metropolitan, με θέα στο Σαρωνικό, την Ακρόπολη και το λόφο του Λυκαβηττού. Αυθεντικές μεσογειακές γεύσεις με ελληνικές μοντέρνες πινελιές σε μια καλοκαιρινή ατμόσφαιρα.

Το μενού περιλαμβάνει φιλετάκια μπαρμπουνιού μαριναρισμένα σε ελαιόλαδο και μυρωδικά σερβιρισμένα με μους αυγοτάραχου και σταμναγκάθι, ραβιόλι παντζαριού με κρέμα κατσικίσιου τυριού και τριμμένο καρύδι, σουβλάκι γαρίδας με πιπέρι, τζίντζερ, σπαγγέτι κολοκυθιού, πέστο τομάτας και σουσάμι, ψίχα καραβίδας με μαύρες ταλιατέλες και ξύσμα λεμονιού σβησμένα με ούζο και επιδόρπια, όπως καρυδόπιτα με παγωτό ή γρανίτα.

Πολύ ενδιαφέρουσα επίσης η εναλλακτική πρόταση μενού που λανσάρει το La Veranda σε ειδική τιμή κατ’άτομο και περιλαμβάνει καλωσόρισμα με ούζο και ορεκτικά, επιλογές για σαλάτα, πρώτο, κύριο πιάτο και γλυκό και για το τέλος κέρασμα λικέρ μαστίχας.

Το La Veranda λειτουργεί και το μεσημέρι προσφέροντας ελαφριά γεύματα, και αποτελεί την ιδανική λύση για το μεσημεριανό διάλειμμα. Ο χώρος διατίθεται και για επαγγελματικές ή κοινωνικές εκδηλώσεις.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024