Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΤο Rhodes Bay Hotel & Spa αποχαιρετά το 2020 γεμάτο με περιβαλλοντικές δράσεις
Ξενοδοχεία

Το Rhodes Bay Hotel & Spa αποχαιρετά το 2020 γεμάτο με περιβαλλοντικές δράσεις

Τη φετινή χρονιά το συγκρότημα απέκτησε την πιστοποίηση Travelife, τη 'Blue Flag 2020' για την παραλία που βρίσκεται μπροστά του, ενώ Κατέκτησε τον τιμητικό τίτλο 'Forrest Ambassador', συμμετέχοντας σε πρόγραμμα αναδάσωσης των καμένων δασικών εκτάσεων.

Με την ολοκλήρωση μιας σειράς δράσεων προς την κατεύθυνση εφαρμογής του κοινωνικά και περιβαλλοντικά υπεύθυνου τουρισμού, η ομάδα του ξενοδοχειακού συγκροτήματος Rhodes Bay Hotel & Spa και Elite Suites by Rhodes Bay αποχαιρετά το έτος 2020.

“Για εμάς, τους ανθρώπους του Rhodes Bay Hotel & Spa και Elite Suites by Rhodes Bay, της εταιρείας L&R Hotels το έτος 2020 είναι η χρονιά της κατανόησης των αξιών της ζωής μας, αλλά και των αξιών του επισκέπτη που επιζητά την ποιοτικά εμπλουτισμένη εμπειρία ταξιδιού και ταυτόχρονα τη διατήρηση της ισορροπίας με το φυσικό περιβάλλον. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο κατανόησης, δράσαμε συλλογικά και συμμετείχαμε ενεργά στην προώθηση της αειφόρου τουριστικής ανάπτυξης, που πια διεθνώς αναγνωρίζεται μέσα από τον όρο ‘sustainability'”, αναφέρουν οι ίδιοι.


Amathus Lobby.

Στη φετινή χρονιά, ως συγκρότημα, το Rhodes Bay Hotel & Spa και Elite Suites by Rhodes Bay, ισορρόπησε περιβαλλοντικά μέσα από πρωτοβουλίες και δράσεις. Ειδικότερα, πέτυχε:

  • Την κατάκτηση της πιστοποίησης Travelife υλοποιώντας μια σειρά από δράσεις σχετικές με τη μείωση του ενεργειακού αποτυπώματος, την υιοθέτηση προτύπων απασχόλησης και ανέλιξης του προσωπικού, καθώς και την ανάληψη πρωτοβουλιών σχετικών με την προστασία – ανάδειξη του φυσικού περιβάλλοντος της Ρόδου.
  • Συμμετείχε στο διεθνές εθελοντικό πρόγραμμα – σύμβολο ποιότητας “Γαλάζια Σημαία” και με αυστηρά κριτήρια βράβευσης απέκτησε τη “Blue Flag 2020” για την παραλία που βρίσκεται μπροστά από το συγκρότημα.
  • Κατέκτησε τον τιμητικό τίτλο “Forrest Ambassador“, συμμετέχοντας στο πρωτοποριακό πρόγραμμα αναδάσωσης των καμένων δασικών εκτάσεων που υλοποιεί η επιχείρηση κοινωνικής ωφέλειας “Για τη φύση“. Μέσα από το πρόγραμμα, υποστήριξε τη δεντροφύτευση και την τριετή συντήρηση μιας σειράς δέντρων στην καμένη δασική έκταση ‘Κανδυλί – Αγία Βαρβάρα – Τσαϊρι’ της Ρόδου. Τα δέντρα με ταυτότητα το link και το όνομα του ξενοδοχείου που φυτεύτηκαν εμφανίζονται στο Google Maps δίνοντας την ακριβή τους θέση με Pin, δίνοντας τη δυνατότητα παραλούθησής τους ανά πάσα στιγμή.
  • Υποστήριξε ουσιαστικά την αποθεραπεία μιας μικρής αλκυόνης, που βρέθηκε τραυματισμένη στην παραλία μπροστά από το Rhodes Bay.

“Με τις ενέργειές μας η πολύχρωμη αλκυόνη μεταφέρθηκε στην Αθήνα και στο κέντρο του Συλλόγου Προστασίας και Περίθαλψης Άγριας Ζωής ΑΝΙΜΑ και στη συνέχεια στο Κέντρο Περίθαλψης & Προστασίας Άγριων Ζώων ‘ΑΛΚΥΟΝΗ’. Επιπρόσθετα, προβάλαμε στους πελάτες του συγκροτήματος μας το ντοκιμαντέρ που αναδεικνύει το 25ετες έργο, του κέντρου αυτού. Έτσι, με μια ολόκληρη σειρά από δράσεις και με μια μικρή αλκυόνη να πετά ξανά στους αιθέρες, αποχαιρετούμε το 2020 και περιμένουμε με λαχτάρα τη νέα σεζόν με περισσότερη γνώση, όρεξη, σχέδια και την ευχή για ένα όμορφο και υγιές έτος 2021″.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024