Τελευταία νέα
ΑρχικήΕιδήσειςΗ Coca Cola Τρία Έψιλον προβάλλει ελληνικούς προορισμούς στην Grecka Panorama
Εκθέσεις

Η Coca Cola Τρία Έψιλον προβάλλει ελληνικούς προορισμούς στην Grecka Panorama

Αναφορά, πάνω σε διαφημιστικά voucher της εταιρείας, επιλεγμένων ελληνικών προορισμών (Χερσόνησος, Αλόννησος και Σταυρός Θεσσαλονίκης).

Η Coca Cola Τρία Έψιλον στηρίζει και φέτος την 4η αποκλειστική έκθεση για την Ελλάδα Grecka Panorama, που πραγματοποιείται και πάλι στο μεγάλο εθνικό στάδιο της Βαρσοβίας, PGE Narodowy, στις 1-2 Δεκεμβρίου 2018.  

Αναλυτικότερα η Coca Cola Τρία Έψιλον, σε συνεργασία με τη διοργανώτρια εταιρεία της έκθεσης North Events, θα παραθέσει 15.000 δωρεάν vouchers με τα οποία οι Πολωνοί επισκέπτες θα μπορούν να προμηθεύονται χωρίς κόστος ένα αναψυκτικό, ένα χυμό ή εμφιαλωμένο νερό από το εστιατόριο – καφέ της έκθεσης.

Σημαντικό σημείο της στήριξης της Coca Cola Τρία Έψιλον στον ελληνικό τουρισμό και την έκθεση είναι η αναφορά της σε επιλεγμένους ελληνικούς προορισμούς, όπως απεικονίζονται πάνω στα διαφημιστικά voucher της (Χερσόνησος, Αλόννησος και Σταυρός Θεσσαλονίκης) και που με τον τρόπο αυτό διαφημίζουν και προτρέπουν το κοινό να επισκεφθεί τη χώρα μας.

Στο πλαίσιο της Grecka Panorama πραγματοποιείται και το 16ο ετήσιο τουρνουά τάβλι που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Ελλήνων Επιχειρηματιών Πολωνίας “ΕΡΜΗΣ”. Στο τουρνουά συμμετέχει μεγάλος αριθμός από γυναίκες και άνδρες από την Ελλάδα και την Πολωνία, και άλλες χώρες, καθώς αποτελεί ένα αγαπημένο και παραδοσιακό παιχνίδι, χαρακτηριστικό της σύγχρονης ελληνικής κουλτούρας και πολιτισμού.

Οι εκθέσεις Grecka Panorama στην Πολωνία από το 2015 διοργανώνονται κατ αποκλειστικότητα από την εταιρεία North Events, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, της Πρεσβείας της Ελλάδος στη Βαρσοβία, του ΕΟΤ, του ΣΕΤΕ,  του ΞΕΕ, της ΠΟΞ, της fedΗΑΤΤΑ, της Ένωσης Τουριστικών Γραφείων Πολωνίας (PZOT), του Επιμελητηρίου Τουριστικών Επιχειρήσεων της Πολωνίας (PIT) και του Συνδέσμου Ελλήνων Επιχειρηματιών Πολωνίας “ΕΡΜΗΣ”. Αντίστοιχα, οι εκθέσεις Greek Food Show τελούν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, του Ελληνο-Πολωνικού Επιμελητηρίου, του ΣΕΒΕ, του Ελληνικού Γεωργικού Οργανισμού “ΔΗΜΗΤΡΑ”, του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εξαγωγέων και του Συνδέσμου Ελληνικού Οίνου.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

12/06/2024
11/06/2024
10/06/2024
07/06/2024
06/06/2024
05/06/2024