Τελευταία νέα
ΑρχικήΕιδήσειςΣτον Πολύγυρο ο υποψήφιος βουλευτής Χαλκιδικής της ΝΔ, Γρηγόρης Τάσιος
Τουρισμός και πολιτική

Στον Πολύγυρο ο υποψήφιος βουλευτής Χαλκιδικής της ΝΔ, Γρηγόρης Τάσιος

Ο κ. Τάσιος, στο πλαίσιο της προεκλογικής του περιοδείας, επισκέφθηκε τη Διοίκηση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών (ΔΠΕ), αλλά και την Αστυνομική Διεύθυνση Χαλκιδικής, όπου ενημερώθηκε για τα προβλήματα αμφοτέρων.

Με τους ανθρώπους που έχουν ταχθεί να υπηρετούν τον πολίτη και θέτουν καθημερινά τη ζωή τους σε κίνδυνο για την ασφάλεια του συνόλου συναντήθηκε ο υποψήφιος βουλευτής Χαλκιδικής της ΝΔ, Γρηγόρης Τάσιος, κατά την επίσκεψή του στον Πολύγυρο. Ο κ. Τάσιος, στο πλαίσιο της προεκλογικής του περιοδείας, επισκέφθηκε τη Διοίκηση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών (ΔΠΕ), αλλά και την Αστυνομική Διεύθυνση Χαλκιδικής, όπου ενημερώθηκε για τα προβλήματα αμφοτέρων.
 
Στο πλαίσιο της προεκλογικής περιοδείας του στον Πολύγυρο ο υποψήφιος βουλευτής Χαλκιδικής της ΝΔ, Γρηγόρης Τάσιος, συναντήθηκε και με τον δήμαρχο Πολυγύρου, Αστέριο Ζωγράφο, ο οποίος τον ενημέρωσε για όλα τα τρέχοντα ζητήματα που απασχολούν την περιοχή. Μεταξύ αυτών αναφέρθηκε στο σχέδιο ολοκλήρωσης των βιολογικών σταθμών και των αποχετευτικών συστημάτων στην παραλιακή ζώνη, στην ανάδειξη του παραλιακού μετώπου, στην ανάγκη ολοκλήρωσης των οδικών δικτύων, στην αξιοποίηση των δημοτικών εκτάσεων υπέρ της τουριστικής ανάπτυξης και στο θέμα του αποτερματισμού σε περιοχές της
Χαλκιδικής.
 
Με αναπτυξιακές δεσμεύσεις για τη Χαλκιδική στις προεκλογικές του «αποσκευές» περιόδευσε ο Κ. Τάσιος και στα Ζερβοχώρια. Ο κ. Τάσιος επισκέφθηκε τη Μαραθούσα, την Κρήμνη, την Παλαιοχώρα και τα Ριζά, παρουσιάζοντας στους κατοίκους των Ζερβοχωρίων το όραμά του για τη Χαλκιδική. Οι δεσμεύσεις που παρουσίασε ο κ. Τάσιος και αφορούν την περιοχή είναι οι εξής:
– Η αναβάθμιση του οδικού δικτύου, που θα διασφαλίσει την προσβασιμότητα σε όλο το νομό.
– Η διασύνδεση της περιοχής με το τουριστικό, παραλιακό μέτωπο, ώστε να εξασφαλισθεί ισόρροπη ανάπτυξη.
– Η στήριξη της πρωτογενούς παραγωγής με απλοποίηση διαδικασιών και δικαιότερη κατανομή των άμεσων πληρωμών, παροχή κινήτρων για τη στήριξη της αγροτικής επιχειρηματικότητας και άνοιγμα νέων αγορών για τα ποιοτικά προϊόντα της Χαλκιδικής.
– Η αντιμετώπιση μέσω νομοθετικών παρεμβάσεων του μεγάλου προβλήματος του αναδασμού σημαντικών εκτάσεων της περιοχής.
Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024