Τελευταία νέα
ΑρχικήΕιδήσειςΣυνεχίζεται η επιτυχημένη συνεργασία Επικοινωνίας Αιγαίου ΑΕ – ΕΜΙΤΤ
Εκθέσεις

Συνεχίζεται η επιτυχημένη συνεργασία Επικοινωνίας Αιγαίου ΑΕ – ΕΜΙΤΤ

Υπογράφηκαν συμβόλαια για την εξασφάλιση της αποκλειστικής αντιπροσώπευσης των ελληνικών συμμετοχών από την Επικοινωνία Αιγαίου ΑΕ στις διεθνείς τουριστικές εκθέσεις του Αζερμπαϊτζάν και του Καζακστάν που διοργανώνει η ITE.

Τα γραφεία της Επικοινωνίας Αιγαίου ΑΕ επισκέφθηκε την περασμένη βδομάδα η διευθύντρια της ΕΜΙΤΤ και διευθύνουσα Διεθνών Πωλήσεων των εκθέσεων τουρισμού και μόδας της ITE, κα Hacer Aydin, στα πλαίσια της επίσκεψής της στη Λέσβο.

Η κα Aydin είχε συνάντηση με τον πρόεδρο της Επικοινωνίας Αιγαίου ΑΕ, κ. Παναγιώτη Μυριτζή και τον διευθυντή Marketing της εταιρείας, κ. Νίκο Γρίβα, όπου έγινε ο απολογισμός της επιτυχημένης συνεργασίας των τελευταίων δύο ετών, καθώς επίσης στα πλαίσια του προγραμματισμού της μεγάλης τουριστικής έκθεσης της EMITT 2017 στη Κωνσταντινούπολη, συμφωνήθηκε η τοποθέτηση των ελληνικών συμμετοχών σε προνομιακή θέση.

Ακόμη, στη διάρκεια της παρουσίας της διευθύντριας της ΕΜΙΤΤ στη Μυτιλήνη, ολοκληρώθηκαν οι συζητήσεις και υπογράφηκαν τα συμβόλαια για την εξασφάλιση της αποκλειστικής αντιπροσώπευσης των ελληνικών συμμετοχών από την Επικοινωνία Αιγαίου ΑΕ και στις μεγάλες διεθνείς τουριστικές εκθέσεις του Αζερμπαϊτζάν και του Καζακστάν που διοργανώνει η ITE. Πρόκειται για ένα ακόμη φιλόδοξο βήμα της Επικοινωνίας Αιγαίου, που επεκτείνει τις δυνατότητες προβολής των ελληνικών προορισμών, με στόχο να ανοίξει νέους δρόμους συνεργασίας για την χώρα μας αλλά και να “χαρτογραφήσει” νέες αγορές.

Συγκεκριμένα η Επικοινωνία Αιγαίου εξασφάλισε τη διετή αποκλειστική αντιπροσώπευση των ελληνικών προορισμών στην έκθεση “KITF” που διεξάγεται στην πόλη Almaty του Καζακστάν και το 2017 θα γίνει μεταξύ 19 και 21 Απριλίου. Το Καζακστάν θεωρείται αυτή τη στιγμή η δεύτερη ταχύτερα αναπτυσσόμενη αγορά για τις διεθνείς αερομεταφορές επιβατών, ενώ έχει ενδιαφέρον το γεγονός πως το 2015 καταγράφτηκε πως ταξίδεψαν προς την Ευρώπη πάνω από 10,4 εκατ. Καζάκοι τουρίστες.

Ενώ το ίδιο εξασφάλισε και για την έκθεση “AITF” που διεξάγεται στο Baku του Αζερμπαϊτζάν και το 2017 θα διεξαχθεί μεταξύ 6-8 Απριλίου. Η “AITF” είναι αυτήν τη στιγμή η κορυφαία διεθνής τουριστική έκθεση στην περιοχή του Καύκασου, ενώ ένα στοιχείο που χαρακτηρίζει τους Αζέρους τουρίστες, είναι ότι κατατάσσονται οι δεύτεροι παγκοσμίως σε δαπάνες κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους.

Στη φωτογραφία, στιγμιότυπο από την υπογραφή συμβολαίου για τις νέες αγορές του Καζακστάν και Αζερμπαϊτζάν. Διακρίνονται από δεξιά, ο κ. Παναγιώτης Μυριτζής, η κα Hacer Aydin και ο κ. Νίκος Γρίβας.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024