Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκπαίδευσηΣχολέςE-learning εκπαίδευση από το Airline Training Center

E-learning εκπαίδευση από το Airline Training Center

Ανταποκρινόμενο στις ανάγκες για εξειδικευμένη προετοιμασία των στελεχών της Τουριστικής και Αεροπορικής βιομηχανίας μέσω της απόκτησης των πτυχίων της IATA, το A.T.C. – Airline Training Center ανακοίνωσε την δυνατότητα απόκτησης […]

Ανταποκρινόμενο στις ανάγκες για εξειδικευμένη προετοιμασία των στελεχών της Τουριστικής και Αεροπορικής βιομηχανίας<...> μέσω της απόκτησης των πτυχίων της IATA, το A.T.C. – Airline Training Center ανακοίνωσε την δυνατότητα απόκτησης του εγκεκριμένου πτυχίου, μέσω 24ώρης εκπαίδευσης, τύπου e-learning.

Τα e-courses θα ξεκινήσουν πειραματικά στις 9 Μαΐου 2005 και θα ολοκληρωθούν στις 7 Σεπτεμβρίου 2005 (σε διάστημα μόνο 4 μηνών), ώστε να μπορούν να τα παρακολουθήσουν εύκολα και εργαζόμενοι.

Παράλληλα, το A.T.C. δίνει την δυνατότητα και σε συνεργάτες εκτός αστικών κέντρων να αποκτήσουν το πτυχίο της ΙΑΤΑ, καθώς σεμινάρια θα ξεκινήσουν πειραματικά στις πόλεις Ρόδο – Κέρκυρα – Χανιά – Ιωάννινα από τις 8 Μαΐου 2005 ως τις 4 Σεπτεμβρίου 2005.

Τέλος, αξίζει να τονιστεί ότι το παραπάνω πτυχίο είναι πλέον απαραίτητο στα άτομα που ασχολούνται και εργάζονται σε τουριστικά πρακτορεία, στους tour operators και στα στελέχη αεροπορικών εταιριών, που εργάζονται στα τμήματα πωλήσεων – κρατήσεων. Η οργάνωση σπουδών και η προετοιμασία του προγράμματος γίνεται σύμφωνα με τις προδιαγραφές – κατευθύνσεις της ΙΑΤΑ, σε συνδυασμό με τις ανάγκες και τις δυνατότητες των υποψηφίων. Ο χώρος, οι εκπαιδευτές και το πρόγραμμα στοχεύουν στην πλήρη κατανόηση του αντικειμένου, την πρακτική γνώση και την σίγουρη επιτυχία των υποψηφίων.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024