Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΑθλησηςΘετικά σχόλια των ΗΠΑ για την ελληνική διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων

Θετικά σχόλια των ΗΠΑ για την ελληνική διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων

Την πεποίθηση των ΗΠΑ ότι η Ελλάδα έχει τη βούληση και τα μέσα να διοργανώσει ασφαλείς και επιτυχείς Ολυμπιακούς Αγώνες επανέλαβε ο εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, Ρίτσαρντ Μπάουτσερ, κληθείς να […]

Την πεποίθηση των ΗΠΑ ότι η Ελλάδα έχει τη βούληση και τα μέσα να διοργανώσει ασφαλείς και επιτυχείς Ολυμπιακούς Αγώνες επανέλαβε ο εκπρόσωπος<...> του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, Ρίτσαρντ Μπάουτσερ, κληθείς να σχολιάσει αρνητικές δηλώσεις για το θέμα στις οποίες προέβη ο ρεπουμπλικανός γερουσιαστής κ. Κάιλ.

Ο κ. Μπάουτσερ επισήμανε ότι “η Ελλάδα συνεχίζει να εργάζεται με αρκετές χώρες, συμπεριλαμβανομένων και των ΗΠΑ, για να διασφαλίσει την πλήρη αφάλεια των Ολυμπιακών Αγώνων”, και ανέφερε ότι η Ουάσιγκτον έχει προσφέρει τεχνογνωσία, μέσα και εκπαίδευση από αρκετές υπηρεσίες της έτσι ώστε να διασφαλισθεί η ολυμπιακή ασφάλεια.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024