Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςYachtingΤον Φεβρουάριο στην Αθήνα το 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο Yachting
Συνέδρια

Τον Φεβρουάριο στην Αθήνα το 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο Yachting

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί υβριδικά, τόσο με φυσική παρουσία (στο ξενοδοχείο Wyndham Grand Athens), βάσει των περιορισμών, όσο και ψηφιακά μέσα από ψηφιακή πλατφόρμα και Iive streaming.

Στην Αθήνα, στις 17 και 18 Φεβρουαρίου 2023, θα διεξαχθεί το 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο Yachting. Η διοργάνωση, που ήδη έχει καθιερωθεί ως ένας από τους κορυφαίους θεσμούς του θαλάσσιου τουρισμού στη χώρα, φιλοδοξεί να αποτελέσει ένα σημείο αναφοράς για το σύνολο των επαγγελματιών του κλάδου yachting.

Στιγμιότυπο από τη συνέντευξη Τύπου για την ανακοίνωση του 2ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Yachting.

Το συνέδριο στοχεύει στην συσπείρωση του κλάδου για την περαιτέρω ανάπτυξη του yachting στην Ελλάδα, μέσα από τη δικτύωση και την επιμόρφωση των επαγγελματιών του κλάδου, την παρουσίαση σημαντικών καινοτομιών, καθώς και τον ευρύτερο συντονισμό όλων των εμπλεκόμενων φορέων για την ανάδειξη και κοινή αντιμετώπιση των ζητημάτων που αφορούν τον κλάδο.

Η πρόεδρος του ΕΟΤ, κα Άντζελα Γκερέκου στη συνέντευξη Τύπου.

Στο συνέδριο αναμένεται να συμμετέχουν φορείς και ιδιώτες με σημαντική δραστηριότητα στον χώρο του yachting, εταιρείες ναύλωσης και brokers, καθώς και ιδιοκτήτες σκαφών αναψυχής, μαρινών, εταιρειών διαχείρισης μαρινών, εταιρειών παρεχόμενων υπηρεσιών υποστήριξης σκαφών και κατασκευαστριών εταιρειών σκαφών. Παράλληλα, στο συνέδριο θα εκπροσωπηθούν και μεγάλα brands παγκόσμιου βεληνεκούς, επιβεβαιώνοντας και τη διεθνή διάσταση της διοργάνωσης.

Το συνέδριο διοργανώνεται από την Trinity Εvents και την BoatsAdvisor Hub&Events και θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Wyndham Grand Athens.

“Μετά την επιτυχία της περυσινής διοργάνωσης, ο πήχης για όλους μας ανεβαίνει ακόμα ψηλότερα για το 2023. Στόχος μας είναι να ενώνουμε συνεχώς δυνάμεις, αναδεικνύοντας παράλληλα τον ρόλο και τη συμβολή του yachting στην ευρύτερη προσπάθεια για την αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος που παρέχει η χώρα μας στους επισκέπτες”, αναφέρουν σχετικά η κα Καλλιόπη Ευσταθίου, διευθύνουσα σύμβουλος των Trinity Events και Τrinity Τravel) και ο κ. Αναστάσιος Κωνσταντάρος, διευθύνων σύμβουλος της BoatsAdvisor Hub&Events).

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί υβριδικά, τόσο με φυσική παρουσία, βάσει των περιορισμών, όσο και ψηφιακά μέσα από ψηφιακή πλατφόρμα και Iive streaming. Έως τα μέσα Νοεμβρίου θα ανακοινωθεί το τελικό πρόγραμμα με τους συντονιστές – ομιλητές και την ατζέντα των θεμάτων, ενώ κεντρική παρουσιάστρια θα είναι η δημοσιογράφος κα Βίκυ Χατζή.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/09/2023
27/09/2023
26/09/2023
25/09/2023
22/09/2023
21/09/2023