Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsTUI: Τα νέα διεθνή κεντρικά γραφεία της, TUI Campus, άνοιξαν στο Ανόβερο
Tour Operators

TUI: Τα νέα διεθνή κεντρικά γραφεία της, TUI Campus, άνοιξαν στο Ανόβερο

Το TUI Campus διαθέτει 1.500 πλήρως εξοπλισμένα γραφεία για 2.800 υπαλλήλους, επιπλέον των 250 θέσεων εργασίας στις 13 CoAreas (κοινόχρηστους χώρους εργασίας).

Ο Όμιλος TUI εγκαινίασε την περασμένη Παρασκευή τα νέα διεθνή κεντρικά του γραφεία, TUI Campus, στο Ανόβερο. 2.800 εργαζόμενοι από οκτώ εταιρείες της TUI, συμπεριλαμβανομένων των TUI AG, TUI Deutschland και του Robinson club, θα εργαστούν εκεί μαζί, κάτω από την ίδια στέγη. Στα επίσημα εγκαίνια παραβρέθηκαν εργαζόμενοι, μαζί με το Εποπτικό Συμβούλιο, το Εκτελεστικό Συμβούλιο της TUI και επισκέπτες από τις επιχειρήσεις και εκπροσώπους της πολιτικής. Επίτιμοι καλεσμένοι ήταν, μεταξύ άλλων, ο υπουργός και πρόεδρος της Κάτω Σαξονίας, Stephan Weil και ο υπουργός Τουρισμού και Μεταφορών του Πράσινου Ακρωτηρίου, Carlos Jorge Duarte Santos. Ο διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου Sebastian Ebel καλωσόρισε επίσης τους προκατόχους του Fritz Joussen, δρ. Michael Frenzel και δρ. Ralf Corsten καθώς και πρώην μέλη του διοικητικού συμβουλίου. Μετά το επίσημο μέρος ακολούθησε γιορτή για τους εργαζόμενους, στην οποία συμμετείχαν περισσότερα από 1.500 άτομα.

HANOVER – TUI Group today opens its newly designed global corporate headquarters, the TUI Campus in Hanover. 2,800 employees from eight TUI companies, including TUI AG, TUI Deutschland and the Robinson club brand, will work there together under one roof and shape the future of tourism. Employees together with the Supervisory Board, TUI’s Executive Board and guests from business and politics attend the official opening. Guests of honour include the Minister President of Lower Saxony, Stephan Weil, and the Minister of Tourism and Transport of Cape Verde, Carlos Jorge Duarte Santos. CEO Sebastian Ebel also welcomes his predecessors in office Fritz Joussen, Dr Michael Frenzel, Dr Ralf Corsten as well as former board members. The official part is followed by a celebration for employees, to which more than 1,500 employees are expected.

Τα πρώην κεντρικά γραφεία της TUI Γερμανίας ανακατασκευάστηκαν τα τελευταία δύο χρόνια για να λειτουργήσουν ως η παγκόσμια έδρα του Ομίλου. Αντί για μικρά γραφεία και στενούς διαδρόμους, το TUI Campus χαρακτηρίζεται από ανοιχτά περιβάλλοντα εργασίας. Τα γραφεία έχουν επανασχεδιαστεί και μετατραπεί. Σε 13 κοινόχρηστους χώρους – τις «CoAreas» – προστέθηκαν 250 θέσεις εργασίας (το “Co” σημαίνει Συνεργασία, Συμφωνία και Επικοινωνία). Εδώ, οι εργαζόμενοι μπορούν να συναντηθούν όποτε το θελήσουν για να εργαστούν σε project ή να ανταλλάξουν ιδέες. Επιπλέον, υπάρχουν 80 αίθουσες συσκέψεων και 1.500 κανονικά γραφεία.

“Το TUI Campus αντικατοπτρίζει αυτά που καθορίζουν την εργασιακή μας κουλτούρα: ευελιξία και διαφάνεια. Στην TUI είμαστε περήφανοι για τα ευέλικτα μοντέλα και τις υβριδικές μορφές εργασίας. Λειτουργούν καλύτερα σε συνδυασμό με σύγχρονα γραφεία, όπως τα εφαρμόζουμε τώρα στο TUI Campus. Η εργασία από το σπίτι ή από οπουδήποτε στον κόσμο και η εργασία στο γραφείο είναι οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος. Το TUI Campus ζωντανεύει τη μάρκα TUI. Όχι μόνο για τους υπαλλήλους μας, αλλά και για επισκέπτες από όλο τον κόσμο. Είναι αυτοί που κάνουν το TUI Campus χώρο επικοινωνίας και διαλόγου”, λέει ο Sebastian Ebel.

Με την ευκαιρία των εγκαινίων, ο Stephan Weil δήλωσε: “Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτήν την ανανεωμένη και εντυπωσιακή δέσμευση της TUI στο Ανόβερο και στο κρατίδιο της Κάτω Σαξονίας. Με την προσανατολισμένη στο μέλλον φιλοσοφία της, η νέα παγκόσμια εταιρική έδρα όχι μόνο προσαρμόζεται στους διαφορετικούς τρόπους εργασίας, αλλά συμβάλλει επίσης στην προστασία του κλίματος με τα βιώσιμα χαρακτηριστικά της. Θα ήθελα ιδιαίτερα να συγχαρώ τους εργαζόμενους στο TUI Campus και ελπίζω ότι όλοι θα συνεχίσουν να αισθάνονται σαν στο σπίτι τους στο νέο εργασιακό περιβάλλον και, φυσικά, εδώ στην Κάτω Σαξονία”.

Ιδιαίτερη έμφαση κατά τη μετατροπή των εγκαταστάσεων στο TUI Campus δόθηκε στη βιωσιμότητα. Αυτήν τη στιγμή τοποθετείται φωτοβολταϊκό σύστημα στην ταράτσα του κτιρίου γραφείων, καθώς και στην ταράτσα και στη νότια πρόσοψη του πολυώροφου πάρκινγκ. Θα καλύπτει έκταση 7.350 τ.μ. και θα έχει μέγιστη ισχύ 1,6 μεγαβάτ, που ισοδυναμεί με την ετήσια κατανάλωση περίπου 375 τριμελών νοικοκυριών. Παράλληλα, πραγματοποιούνται κατασκευαστικές εργασίες για 40 σημεία ηλεκτρονικής φόρτισης, με στόχο την κάλυψη της αυξανόμενης ζήτησης. Κατά την ηλεκτρολογική εγκατάσταση δόθηκε προσοχή στην ενεργειακή απόδοση. Μεγάλο μέρος των επίπλων θα επαναχρησιμοποιηθεί αντί να αγοραστεί. “Το TUI Campus είναι πολύ πιο πράσινο από το προηγούμενο κτίριο. Μειώνουμε τις εκπομπές, περιορίζουμε την κατανάλωση πόρων και βασιζόμαστε στην πράσινη ενέργεια”, λέει ο Sebastian Ebel.

Το TUI Campus προσφέρει 1.500 πλήρως εξοπλισμένα γραφεία για 2.800 υπαλλήλους, επιπλέον των 250 θέσεων εργασίας στις CoAreas. Στο παρελθόν, οι οκτώ εταιρείες TUI που εκπροσωπούνται τώρα στο TUI Campus ήταν κατανεμημένες σε τρεις διαφορετικές τοποθεσίες στο Ανόβερο. Εμπειρικά και υπολογιστικά δεδομένα έχουν ενσωματωθεί στην έννοια της εργασίας, για να διασφαλιστεί ότι όλοι οι εργαζόμενοι βρίσκουν ένα μέρος για να εργαστούν εντός του TUI Campus. Οι εργαζόμενοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν μια εφαρμογή για να κάνουν κράτηση στον χώρο εργασίας τους εκ των προτέρων.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024