Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΕκπροσώποι ελληνικών ταξιδιωτικών γραφείων στη Νέα Υόρκη

Εκπροσώποι ελληνικών ταξιδιωτικών γραφείων στη Νέα Υόρκη

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρώτο ενημερωτικό ταξίδι στη Νέα Υόρκη που οργάνωσε η Continental Airlines για τους εκπροσώπους 12 ελληνικών ταξιδιωτικών γραφείων. Σκοπός του ταξιδιού, που είναι το πρώτοαυτής της […]

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρώτο ενημερωτικό ταξίδι στη Νέα Υόρκη που οργάνωσε η Continental Airlines για τους εκπροσώπους 12 ελληνικών ταξιδιωτικών γραφείων. Σκοπός του ταξιδιού, που είναι το πρώτο<...>αυτής της περιόδου, είναι η πλήρης και ποιοτική ενημέρωση των πρακτόρων σε όλα τα στάδια εξυπηρέτησης του ολοένα αυξανόμενου επιβατικού κοινού προς Η.Π.Α.

Ο κ. Δημήτρης Καραγκιουλές, Διευθυντής Πωλήσεων Ελλάδας της Continental Airlines, που συνόδευσε το γκρουπ, δήλωσε «Είναι σημαντικό για κάθε συνεργάτη ταξιδιωτικό πράκτορα να γνωρίζει σε βάθος το προϊόν, το οποίο καλείται να προωθήσει στην αγορά. Καθώς ο ανταγωνισμός για την άκρως κερδοφόρα γραμμή Αθήνα-Νέα Υόρκη εντείνεται, ο Έλληνας καταναλωτής απαιτεί όλο και πιο σωστή και εμπεριστατωμένη ενημέρωση για το ταξίδι του, τα δικαιώματά του αλλά και τις υποχρεώσεις του. Η Continental έχει γνωρίσει τα τελευταία χρόνια περισσότερες διακρίσεις από οποιαδήποτε άλλη Αμερικανική εταιρία ακριβώς επειδή αναγνωρίζει και πραγματοποιεί τις ανάγκες των επιβατών της και πρωτοπορεί σε υπηρεσίες και παροχές. Οι ταξιδιωτικοί εκπρόσωποι ωφελούνται από την βιωματική εκμάθηση του προϊόντος μας και βρίσκονται με την σειρά τους σε θέση να παρέχουν καλύτερες υπηρεσίες στο επιβατικό μας κοινό».

Στο ταξίδι αυτό, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να «βιώσουν» το αεροδρόμιο Newark-Liberty, τον κόμβο της Continental στη Νέα Υόρκη, τις άριστες παροχές και τις διευκολύνσεις που τους προσφέρει σε σχέση με το αεροδρόμιο JFK αλλά και την ευκολία μετάβασης των επιβατών στο κέντρο του Μανχάταν. Πέρα από αυτό όμως, πήραν μία σύντομη αλλά γεμάτη γεύση από την πόλη της Νέας Υόρκης – ξενοδοχεία, αξιοθέατα, εστιατόρια και μαγαζιά, που την καθιέρωσαν ως έναν από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς παγκοσμίως.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

21/05/2024
20/05/2024
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024