Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣτη Νέα Υόρκη η Όλγα Κεφαλογιάννη – επαφές με αεροπορικές εταιρείες και τουριστικά γραφεία
Τουριστική πολιτική

Στη Νέα Υόρκη η Όλγα Κεφαλογιάννη – επαφές με αεροπορικές εταιρείες και τουριστικά γραφεία

ΝΥ

Ιδιαίτερης σπουδαιότητας θα είναι οι συζητήσεις και οι επαφές της υπουργού Τουρισμού με ομογενείς και επιχειρηματίες της Νέας Υόρκης, σε μια προσπάθεια ενίσχυσης του τουριστικού ρεύματος προς τη χώρα μας, αύξησης των εσόδων και προσέλκυσης επενδύσεων στον τομέα του τουρισμού.

Στη Νέα Υόρκη για ολιγοήμερη επίσκεψη βρίσκεται από χθες η υπουργός Τουρισμού κα Όλγα Κεφαλογιάννη, δίνοντας έμφαση στην αμερικανική αγορά, στο πλαίσιο ενίσχυσης των παραδοσιακών χωρών εισερχόμενου τουρισμού σύμφωνα με το Ετήσιο Σχέδιο Δράσης του Υπουργείου Τουρισμού για το 2024.

Στόχος του ταξιδιού είναι η εδραίωση της Ελλάδας ως top of mind τουριστικού προορισμού, Αμερικανών ταξιδιωτών και αύξηση των εσόδων, προβάλλοντας  και ενισχύοντας την  τουριστική εικόνα και ταυτότητα της χώρας μας.

Ειδικότερα η κα Κεφαλογιάννη θα συναντηθεί με εκπροσώπους αεροπορικών εταιρειών, τουριστικούς πράκτορες και μεγάλα τουριστικά γραφεία, ενώ θα μιλήσει και σε μεγάλα αμερικανικά Μέσα Ενημέρωσης.

Ξεχωριστής σημασίας  θεωρείται η παρουσία της κας Κεφαλογιάννη  σε ειδική εκδήλωση στο Πανεπιστήμιο Columbia στις 9 Φεβρουαρίου, που έχει χαρακτηριστεί ως Ημέρα της Ελληνικής Γλώσσας και κατά την οποία θα δοθούν πτυχία και βραβεία σε φοιτητές που ολοκλήρωσαν επιτυχώς την ελληνόφωνη διδασκαλία του πανεπιστημίου.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

20/02/2024
19/02/2024
16/02/2024
15/02/2024
14/02/2024
13/02/2024