Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςFestiVitas: Ισχυρό το ενδιαφέρον των Γάλλων από την περιοχή της Αλσατίας για την Ελλάδα – Νέες πτήσεις
Εκθέσεις

FestiVitas: Ισχυρό το ενδιαφέρον των Γάλλων από την περιοχή της Αλσατίας για την Ελλάδα – Νέες πτήσεις

Στην τουριστική έκθεση FestiVitas στη Mulhouse, Αλσατία, καταγράφηκε έντονο ενδιαφέρον για την Ελλάδα, με αυξημένη συμμετοχή επισκεπτών και νέες πτήσεις προς ελληνικούς προορισμούς από το EuroAirport, ενισχύοντας τις τουριστικές συνεργασίες.

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε από τις 2 έως τις 4 Φεβρουαρίου στο Parc Expo στην Mulhouse της Γαλλίας, η τουριστική έκθεση FestiVitas με 24.600 επισκέπτες από την περιοχή Αλσατίας, Στρασβούργου, και Κολμάρ, (έναντι 23.800 το 2023) και 330 εκθέτες με διάφορες δραστηριότητες.

Η μοναδική ιδέα της FestiVitas, Τουρισμός μαζί με τη Γαστρονομία, το κρασί, τη μπύρα και τις γεύσεις από τα διάφορα τοπικά προϊόντα, και όχι μόνον, προσφέρει στους επισκέπτες μία ευχάριστη και φιλική ατμόσφαιρα, αλλά και τη δυνατότητα να αγοράζουν και δοκιμάζουν τα διάφορα προϊόντα. Την Ελλάδα εκπροσώπησε το Yalos Tours με τον κ. Χρήστο Παναρέτου που εξειδικεύεται στη Γαλλική αγορά.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το 2024 θα αναχωρήσουν από το EuroAirport Basel-Mulhouse-Freiburg πτήσεις για τους ακόλουθους ελληνικούς προορισμους :

– ΑΘΗΝΑ: 4 πτήσεις την εβδομάδα, 2 με Aegean και 2 από easyJet

– ΚΕΡΚΥΡΑ: 2 πτήσεις την εβδομάδα με easyJet

– ΗΡΑΚΛΕΙΟ: 10 πτήσεις την εβδομάδα, 4 με easyJet, 4 με Enter Air και 2 με Corendon Airlines

– ΚΩΣ: 4 πτήσεις την εβδομάδα, 2 με easyJet και 3 με Enter Air

– ΡΟΔΟΣ: 5 πτήσεις την εβδομάδα, 2 με easyJet και 2 με Enter Air

– ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: 3 πτήσεις την εβδομάδα με easyJet

και αναφορικά με την Κύπρο

– ΛΑΡΝΑΚΑ – ΚΥΠΡΟΣ : 2 πτήσεις την εβδομάδα με easyJet

Να σημειωθεί ότι η Κύπρος επίσης είχε συμμετοχή στην έκθεση με δικό της περίπτερο.

Μετά το αεροδρόμιο του Παρισιού, το EuroAirport θα είναι και πάλι ένα από τα γαλλικά αεροδρόμια με τις καλύτερες συνδέσεις με την Ελλάδα.

“Με στόχο να προβάλουμε τον ελληνικό τουρισμό και την Ελλάδα προσπαθήσαμε να ενισχύσουμε τις συνεργασίες μας με τα γαλλόφωνα γραφεία της περιοχής της Αλσατίας. Το Yalos Tours που εξειδικεύεται στην γαλλόφωνη τουριστική αγορά, συμμετείχε με δικό του περίπτερο στην έκθεση τουρισμού και γαστρονομίας Festivitas. Την έκθεση επισκέπτονται επαγγελματίες του τουρισμού και πολίτες από την Μιλούζη και τις κοντινές πόλεις όπως Κολμάρ και Στρασβούργο και περίχωρα, καθώς και περιοχές της Ελβετίας – Βασιλείας και Γερμανίας. Ευχαριστούμε την υπηρεσία του ΕΟΤ που μας προμήθευσε με διαφημιστικό υλικό από διάφορους προορισμούς για να ενημερώνουμε και να μοιράζουμε στους επισκέπτες καθώς και ένα έντυπο για την ελληνική γαστρονομία.”, τόνισε ο κ. Παναρέτου.

¨Συζήτησε με τους τοπικούς πράκτορες την ενίσχυση των προγραμμάτων τους για την Ελλάδα καθώς και τη δυνατότητα που μπορεί να τους προσφέρει στο να προωθούν πακέτα και σε όλες τις περιοχές της Ελλάδας για γκρουπ, συνέδρια αλλά ιδιαίτερα a la carte. Με την βοήθεια του γαλλόφωνου ιντερνετικού κόμβου μας γίνετε προβολή τουριστικών πακέτων, των προγραμμάτων και προώθηση ξενοδοχείων και περιοχών σε όλη την Ελλάδα. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι το γραφείο μας δραστηριοποιείται στην γαλλόφωνη αγορά περισσότερο από 26 χρόνια, με δυναμική παρουσία, με πολλά προγράμματα και προτάσεις που μπορούν να βρούν τα τουριστικά γραφεία συνεργάτες του για μεμονωμένους πελάτες καθώς και για γκρουπ.”, πρόσθεσε ο κ. Παναρέτου.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024