Τελευταία νέα
ΑρχικήΣτήλεςΣυνέντευξηΗ Γαλλόφωνη αγορά εστιάζει στην ποικιλομορφία και τις εξειδικευμένες τουριστικές εμπειρίες
Συνεντεύξεις

Η Γαλλόφωνη αγορά εστιάζει στην ποικιλομορφία και τις εξειδικευμένες τουριστικές εμπειρίες

Στην πρόσφατη συνέντευξη του Χρήστου Παναρέτου στο TravelDailyNews, αναλύεται η γαλλική τουριστική αγορά, η ψηφιακή εξέλιξη του Yalos Tours και οι νέες τάσεις στον τουρισμό.

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη για το TravelDailyNews Greece & Cyprus, ο Χρήστος Παναρέτου, ιδιοκτήτης του γνωστού τουριστικού γραφείου Yalos Tours, μοιράστηκε τις εμπειρίες και τις παρατηρήσεις του από την πρόσφατη συμμετοχή του στην έκθεση Festivitas στην Mulhouse της Γαλλίας, αναδεικνύοντας την αγάπη των Γάλλων για την Ελλάδα και τις ελληνικές διακοπές.

Ο κ. Παναρέτου επισήμανε την έντονη προτίμηση των Γάλλων τουριστών για επανειλημμένες επισκέψεις στην Ελλάδα, αναζητώντας νέες εμπειρίες και βαθιά γνώση του πολιτισμού και της φυσικής ομορφιάς της χώρας από τη Βόρεια Ελλάδα έως τα νησιά. Επιπλέον, η αυξημένη αεροπορική σύνδεση μεταξύ Γαλλίας και Ελλάδας παίζει σημαντικό ρόλο στην προσέλκυση Γάλλων τουριστών, προσφέροντας ευκολίες για άμεσες επισκέψεις σε δημοφιλείς προορισμούς.

Με έμφαση στην τεχνολογία και την καινοτομία, το Yalos Tours έχει αναπτύξει μια πλατφόρμα και έναν ιστότοπο που επιτρέπουν στα τουριστικά γραφεία και τους πελάτες να έχουν άμεση πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών, από ξενοδοχεία και εκδρομές έως μοναδικές εμπειρίες που ενσωματώνουν τον πλούτο και την ποικιλομορφία της ελληνικής φιλοξενίας.

Ο κ. Παναρέτου αναγνωρίζει τη σημασία των προσαρμοσμένων ταξιδιωτικών εμπειριών, ιδιαίτερα για τη γαλλόφωνη αγορά, όπου οι ταξιδιώτες αναζητούν ποικίλες και εμπλουτισμένες δραστηριότητες που επεκτείνονται πέρα από τις κλασικές διακοπές. Το γραφείο ανταποκρίνεται σε αυτή τη ζήτηση με εξειδικευμένες προτάσεις, προσφέροντας από περιπατητικές εξορμήσεις και γαστρονομικές εμπειρίες έως πολιτιστικές επισκέψεις και αθλητικές δραστηριότητες, εμπλουτίζοντας το ταξιδιωτικό προφίλ της Ελλάδας στη γαλλόφωνη αγορά.

Μέσα από τη συνεχή επένδυση στην τεχνολογία, την καινοτομία και την ποικιλομορφία των προσφερόμενων υπηρεσιών, το Yalos Tours εδραιώνει τη θέση του ως ένας κορυφαίος παράγοντας στην τουριστική αγορά, αναδεικνύοντας την Ελλάδα ως προορισμό που προσφέρει μοναδικές και αξέχαστες εμπειρίες στους διεθνείς επισκέπτες.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024