Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΚρουαζιέρεςΣτρατηγικές ενίσχυσης και ανάπτυξης στην κρουαζιέρα από τη Big Blue Travel
Συναντήσεις

Στρατηγικές ενίσχυσης και ανάπτυξης στην κρουαζιέρα από τη Big Blue Travel

Η Big Blue Travel διοργάνωσε το 3ο Ετήσιο Meeting, επικεντρώνοντας στην ανάπτυξη και τις τάσεις των Shore Excursions, αναδεικνύοντας σημαντική αύξηση στην κρουαζιέρα.

Η Big Blue Travel, μέλος του Orancon Group, διοργάνωσε στην Αθήνα το 3ο Ετήσιο Meeting του Δικτύου Συνεργατών της στη Μεσόγειο με αντικείμενο τα Shore Excursions, κάνοντας ανασκόπηση του έργου των συνεργατών της και ανακοινώνοντας τις τάσεις στην αγορά και τα μελλοντικά της σχέδια.

Για τον τομέα της κρουαζιέρας, προβλέπεται το 2024 μια εντυπωσιακή αύξηση της κίνησης στην περιοχή της Μεσογείου και ειδικότερα στην Ελλάδα. Η εταιρία εκτιμά πως φέτος θα εξυπηρετήσει πάνω από 800.000 από τα κρουαζιερόπλοια, αριθμός διπλάσιος από το 2023. Για την φετινή περίοδο έχει κλείσει συμφωνίες με τις σημαντικότερες εταιρίες κρουαζιέρας και στόχος της είναι η δραστηριοποίηση της σε ένα περιβάλλον βιώσιμης ανάπτυξης στον τουρισμό.

Στην εκδήλωση ο υφυπουργός Εργασίας και βουλευτής Νοτίου Τομέα Αθήνας κ. Βασίλειος Σπανάκης υπογράμμισε την σπουδαιότητα του γεγονότος ότι ένα διεθνές δίκτυο αναπτύχθηκε και ηγείται από μια εταιρεία ελληνικών συμφερόντων, συνεισφέροντας με αυτόν τον τρόπο τόσο στην προστιθέμενη αξία ενός τέτοιου εγχειρήματος, αλλά και στην εθνική μας οικονομία. Στην εκδήλωση συμμετείχαν 29 μέλη του δικτύου από 11 χώρες της κεντρικής και ανατολικής Μεσογείου οι οποίοι εκπροσωπούν 41 λιμένες της περιοχής.

Κατά την διάρκεια της ετήσιας συνάντησης απεύθυναν χαιρετισμό, ο πρόεδρος του ΗΑΤΤΑ κ. Νικόλαος Κελαϊδίτης όπως επίσης και σημαντικοί πελάτες του δικτύου. Κεντρικοί ομιλητές-εισηγητές ήταν ο κ. Στρατής Ελευθερίου και ο κ. Βάιος Ποντίκας εκ μέρους της Big Blue Travel οι οποίοι και ανέπτυξαν όλα τα θέματα που αφορούν στον ταχέως αναπτυσσόμενο κλάδο της κρουαζιέρας, στην στρατηγική ανάπτυξης του δικτύου αλλά και στην σημασία που προσδίδει ο όμιλος στην παροχή εξαιρετικών υπηρεσιών βασισμένων στην βιώσιμη και αειφόρο ανάπτυξη.

Επίσης, στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Μυκόνου κ. Αθανάσιος Κουσαθανάς- Μέγας, ο κ. Κ. Καρλής εκ μέρους του Ο.Λ.Π., εκπρόσωποι των εταιρειών κρουαζιέρας, από την  Celestyal Cruises ο κ. Χ. Μπρουσαλιάν, και από την Miray Cruises ο κ. Κ. Μαργαρίτης, ο γ.γ. της Ομοσπονδίας Τουριστικών Λεωφορείων κ. Αθ. Σιμώτας, ο πρόεδρος Τουριστικών Λεωφορείων Μυκόνου κ. Χρήστος Ελευθερίου.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024