Τελευταία νέα
ΑρχικήΠροορισμοίΔήμος Αριστοτέλη: Με μεγάλη επιτυχία έγινε ο Ποδηλατικός Γύρος Αριστοτέλη
Αθλητικός τουρισμός

Δήμος Αριστοτέλη: Με μεγάλη επιτυχία έγινε ο Ποδηλατικός Γύρος Αριστοτέλη

Εντυπωσιακός ήταν ο ο Ποδηλατικός Γύρος Αριστοτέλη με τη στήριξη του Δήμου Αριστοτέλη και τη συμμετοχή αθλητών από όλη την Ελλάδα.

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο Ποδηλατικός Γύρος Αριστοτέλη σε μια κυκλική διαδρομή μήκους 80χλμ, που “αγκάλιασε” αρκετά χωριά του Δήμου Αριστοτέλη. Ο ποδηλατικός αγώνας, με τη συμμετοχή 80 και πλέον αθλητών ξεκίνησε το απόγευμα του Σαββάτου με την Ανάβαση Ταξιάρχη “Έπαθλο Αριστοτέλη” μπροστά από το Δημοτικό Σχολείο Αρναίας, όπου λίγο νωρίτερα, είχε στηθεί Πίστα δεξιοτεχνίας ΜΤΒ. Η ανάβαση ολοκληρώθηκε με πρώτο Νικητή, τον αθλητή του Π.Ο. ΠΑΤΡΩΝ Διονύση Δούζα.Τα μετάλλια και το κύπελλο στον πρώτο νικητή της Ατομικής Χρονομέτρησης, έδωσε ο Δήμαρχος Στέλιος Βαλλιάνος, στον οποίο ο Α.Σ. ΠΑΟΚ μέσω του Προπονητή και Διευθυντή του αγώνα κ. Στέλιου Μαλούση, απένειμε τιμητική πλακέτα, για την υποστήριξη του στην Αγωνιστική Ποδηλασία.

Ο δήμαρχος Αριστοτέλη κ. Στέλιος Βαλιάνος, ήταν εκείνος που οραματίστηκε και ενίσχυσε έμπρακτα την ένταξη της ποδηλασίας στις θεματικές τουριστικές πολιτικές του Δήμου Αριστοτέλη, επιτυγχάνοντας να είναι ο πρώτος δήμος στην Ελλάδα, με την πιστοποίηση Bike Friendly.

Σε δηλώσεις του ο κ. Βαλλιάνος τόνισε τα εξής: “Ευχαριστούμε την Ομοσπονδία, την ΕΠΣΜΑΘ, τον ΠΑΟΚ, και όλους τους αθλητές που ταξίδεψαν μέχρι την Ανατολική Χαλκιδική. Ο Δήμος Αριστοτέλη αποτελεί πιστοποιημένο Δήμο “Bike Friendly” όπου, εδώ και 4 χρόνια, έχει βάλει το ποδήλατο στην ζωή του συνεχίζοντας την ορθοπεταλιά που είχε ξεκίνησε ως όραμα και λίγο αργότερα έγινε πράξη, με τη διάνοιξη των ποδηλατικών διαδρομών. Στόχος είναι αυτή η διοργάνωση να καταστεί ένας θεσμός για την ελληνική Ποδηλασία. Μ’αυτόν τον σκοπό την ξεκινήσαμε το 2018 και παρά το γεγονός ότι η διετής υγειονομική κρίση, που ακολούθησε μας πήγε πίσω, τώρα συνεχίζουμε με νέα ορμή!”

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024