Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΠροβολή της Ημαθίας της Κεντρικής Μακεδονίας στην Κυπριακή αγορά
Παρουσιάσεις

Προβολή της Ημαθίας της Κεντρικής Μακεδονίας στην Κυπριακή αγορά

Στην Κύπρο θα παρουσιαστεί η Ημαθία και η Κεντρική Μακεδονία μιας και η αγορά αυτή έχει απευθείας σύνδεση με τη Θεσσαλονίκη αλλά θεωρείται και πολλά υποσχόμενη.

Η Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας πρωταγωνιστεί στην εκδήλωση Connect in Cyprus που διοργανώνει το Thessaloniki Convention Bureau την Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2023 στη Λευκωσία της Κύπρου, με στόχο τη δυναμική προώθηση και προβολή της περιοχής στην κυπριακή αγορά.

Η παρουσίαση της περιοχής, του πλούσιου φυσικού και πολιτιστικού περιβάλλοντός της, της γαστρονομίας της και του συνόλου των ελκυστικών και συναρπαστικών προσφερόμενων ταξιδιωτικών προϊόντων και εμπειριών της περιοχής από εκπροσώπους φορέων της Ημαθίας θα δώσει στους συμμετέχοντες μια ολοκληρωμένη εικόνα του τουριστικού προϊόντος της περιοχής.

H στόχευση στην κυπριακή αγορά έγινε μετά από προσεκτική ανάλυση των στοιχείων των αφίξεων στο Αεροδρόμιο Μακεδονία, που εξυπηρετεί όλη την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, καθώς και των διανυκτερεύσεων στην περιοχή. Ακόμη, η Θεσσαλονίκη συνδέεται με την Κύπρο με απευθείας πτήσεις όλο το χρόνο, πράγμα που αποτελεί σημαντικό πλεονέκτημα για τη διασύνδεση με τον προορισμό. Η Κύπρος αποτελεί μια από τις πλέον ισχυρές αγορές εισερχόμενου τουρισμού στη Θεσσαλονίκη και στην ευρύτερη περιοχή και η ενίσχυση της ζήτησης, η εδραίωση της κυριαρχίας, αλλά και η περαιτέρω διεύρυνση των επιχειρηματικών σχέσεων με την προέλκυση νέων τουριστικών επιχειρήσεων είναι εξαιρετικά σημαντική. Οι Κύπριοι επισκέπτες ενδιαφέρονται ιδιαιτέρως για τον θρησκευτικό αλλά και για τον οινικό τουρισμό, δύο πεδία θεματικού τουρισμού πολύ ανεπτυγμένα στην Ημαθία.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο της Λευκωσίας Hilton Nicosia, το οποίο βρίσκεται στην καρδιά του επιχειρηματικού κέντρου της Λευκωσίας.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

12/06/2024
11/06/2024
10/06/2024
07/06/2024
06/06/2024
05/06/2024